2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54032 بازدید | 3664 پست
من به مادر شوشو یک دست لیوان دادم البته باقی بچه هاشون پول گذاشتن روی هم سبزی خردکن واسش خریدن اما ما دیگه کادومون رو خریده بودیم این طرفی هم سندل سفید خودم هم هچیییییییییییییییییییی اما خودم گفته بودم نخره
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشته جون من برای ابرو مشتری آلما هستم گاهی هم ساقی و گاهی زلفا ولی هیچ کدوم آلما نمیشن تنها آرایشگریه که ابروها رو تا به تا نمیکنه بعد زلفا هست که با احتیاط بر میذاره و نازک نمیکنه ...اگه کوتاه وحالت دار هم میخوای ساقی خونه من همیشه تمیزه ولی بچه هام مرتب هال رو شلوغ میکنن کتاباشون و وسیله هاشونو میارن تو هال عات کردند اشتباه کردم همون اول بهشون اجازه دادم بیان تو هال. مهدیه جون خوش بگذره به سلامتی و دل خوش.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
فرشته جون نوبت گرفتن از آلما خیلی سخته نمیدونم میدونی یا نه ولی 7-8 سال پیش اومد به مشتریهاش کد داد و از همون موقع به جز مشتریهای کد دار کسی رو قبول نمیکنه خیلی هم قانونیه یعنی باید از یک ماه قبل نوبت بگیری و سر وقت بری محاله غیر از این بهت نوبت بده من با اینکه الان 12 ساله مشتریشم ولی عیدها نوبت گیرم نمیاد یا مثلا اگه یه مراسم پیش بینی نشده دعوت بشم رام نمیندازه خواهرمم مشتریش بود به خاطر همین ادا و اصولها دیگه پیشش نرفت الانم که بعد از چند سال بچه دار شده فقط عصرها از ساعت 4تا 7 میاد آرایشگاه ...حالا میخوای یه تماس باهاش بگیر شاید قبول کنه شماره اش 4237504 عصر از ساعت 4-7 زنگ بزن اگه بخواد قبول میکنه اگه نخواد من که هیچی خدا هم سفارشتو بکنه قبول نمیکنه. من به خاطر همینکه نوبت ازش گیرم نمیاد گاهی میرم پیش زلفا گاهی هم ساقی ولی خداییش هیشکی آلما نمیشه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
چه اداهایی دارن بعضی آرایشگاه ها !! منم قبلا میرفتم زلفا کارش خوبه اما یه مدت نرفتم از دستم ناراحت شد دیگه تحویلم نمیگیره واسه همین نمی تونم دیگه برم یه آرایشگاه کوچولو هست از این خونگیا تو یه مغازس دوستم مشتریشه میگه کار ابروش خیلی خوبه اسمش آسه کنار بوستان سعدیه

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی

اره نیروانا جون من دیروز رفتم نگین ،، کلی سوال پرسیدم واسه ایروبیک 5روز در هفته 60 تومن میگیره ، به ما نزدیکه تقریبا ولی ساعتش به من نمیخوره و باید بدو بدو برم 4 تا 5 هست اخه من فقط عصرا میتونم اونم ترجیح میدم 5 به بعد باشه منظورت باشگاه فلکس هست ؟ سانس خانوماش کی هست؟
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.