2821
2789
عنوان

بیاین۱۸+

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 57 پست
واقعا درکت میکنم. بچه های خواهر منم بهشون چندان اعتماد ندارم . برای همین با خواهرم رفت و آمدند و ق ...

خواهر تلگرام اونو خواهرم روگوشی مادرم نصب کرده الان همه  س ک س چت هارو خونده فیلماروهم دیده

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
تلگرامشو تو گوشی خودم زدم  

😐 یکم زیاده روی نیست؟

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تلگرامشو تو گوشی خودم زدم 

الان بری بگی نمیگن از کجا خبرداری؟همینو میخوای بگی؟بازم کاسه کوزه سر تو میشکنه

شیشه نزدیک تر از سنگ ندارد خویشی هر شکستی که به هر کس برسد از خویش است ...دردمند و محتاج دعا
😐 بکم زیاده روی نیست؟

خواهرم زده بود تو گوشی خودش بعد من برداشتم دستو پاشو گم کردشانسی زدم رمزش باز شد بعد پیامارو خوندم الان خواهرمم حتما خونده سک س چت هارو

خواهرم زده بود تو گوشی خودش بعد من برداشتم دستو پاشو گم کردشانسی زدم رمزش باز شد بعد پیامارو خوندم ا ...

بنده خدا یه غلطی کرد کل فامیل خبر دارن ازش 😂🤦‍♀️

آقایون نامحترم سایت درخواست دوستی ندید ما اگه میخواستیم با مردا هم صحبت بشیم تو سایت زنونه وقت نمیگذروندیم.

خواهرم زده بود تو گوشی خودش بعد من برداشتم دستو پاشو گم کردشانسی زدم رمزش باز شد بعد پیامارو خوندم ا ...

دختر ۱۴ ساله و س ک س چت.

خدا بخیر کنه.

حتما تذکر بده ب نظرم 

اگ داره ب خواهر شما هم در جریان میزاره.

من توی این مسائل اصلا کوتاه نمیام

دختر ۱۴ ساله و س ک س چت. خدا بخیر کنه. حتما تذکر بده ب نظرم  اگ داره ب خواهر شما هم در جریان ...

اره دختره ی احمق یه حرفایی زدن من نمیتونم از اون حرفا به شوهرم بزنم

بنده خدا یه غلطی کرد کل فامیل خبر دارن ازش 😂🤦‍♀️

باخواهرمن هر غلطی کنن به هم میگن

برگام 14 ساله و. س. ک. س چت؟ 😑😐چیکارته؟ 

برگااااام. من تا 17 سالگی نمیدونستم خود. ارضایی چیه 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!! 
برگام 14 ساله و. س. ک. س چت؟ 😑😐چیکارته؟  برگااااام. من تا 17 سالگی نمیدونستم خود. ارضایی چیه ...

دخترعموم

2790
2823
2791
2779
2792