2777
2789
یعنی چی چرا  ادمین پیچ ها دیگه بشم

اگه بخوای زود برسی به درامد اینو میگم ولی باید بلد باشی و حرفه‌ای باشی تو بالا بردن پیج ولی میتونی بعد اینکه یک کا شدی تبلیغات بگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوای زود برسی به درامد اینو میگم ولی باید بلد باشی و حرفه‌ای باشی تو بالا بردن پیج ولی میتونی ب ...

تونستی پیج بزنی و به درآمد برسی ؟

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
اگه بخوای زود برسی به درامد اینو میگم ولی باید بلد باشی و حرفه‌ای باشی تو بالا بردن پیج ولی میتونی ب ...

عزیزم شما فالورات زیاده ؟؟

وقــتی به مــ❤ـــــن فڪــر مـــیڪنی  ❤🍃حـــــس میــــڪنـــــم 💋 از راهــــه دووووورررر🍃🍀
عزیزم میتونی کمکم کنی 

ببین باید روش های بالایردن امارای پیج رو بلد باشی مندوره خریدم و راضی بودم ازش ولی اگه این توانایی رو داری که تحقیق کنی از یوتیوب و ...خیلی خوبه 

برو تو اینستا سرچ کن هشتگ ادمینی یا هشتگ اموزش اینستاگرام کلی پست هس درمورد روش های بالابردن امار پیج..بعد اگه پیج زدی میتونی از طریق تبلیغات درامد داشته باشی حالا بستگی داره موضوع پیجت چیه یا میتونی از طریق ادمینی درامد داشته باشی

ببین باید روش های بالایردن امارای پیج رو بلد باشی مندوره خریدم و راضی بودم ازش ولی اگه این توانایی ر ...

سلام عزیز خوبی

میتونی راهنماییم کنی نمیدونم پیج چی بزنم؟

قیافه ندارم

هنر خاصی ام بلد نیستم

سلام عزیز خوبی میتونی راهنماییم کنی نمیدونم پیج چی بزنم؟ قیافه ندارم هنر خاصی ام بلد نیستم

سلام..ببهشید چن روزه اینجا نبودم..میتونی پیج خبری یا سرگرمی بزنی! مثلا تصاویر میم توش آپلود کنی

میتونی پیج انگیزشی بزنی ویدیوهای انگیزشی بزاری تو پیج البته خودت باید ادیت کنی! ادیت کردن با برنامه های مختلف با کمی سرچ میتونی یادبگیری مثلا تو گوکل و یوتیوب و تلگرام بعدش از طریق تبلیغات کسب درامد کنی یا ادمینی !

پیج ادیت بزنی و ادیت های مختلف یاد بدی و بزاری تو پیج 

اکه سوال دیگه‌ای داشتی بهم درخواست دوستی بده