شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو میفهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
عزیزم دلم گوشت مرغ یا ژامبون حدودا ۱و نیم کیلو تا ۲ میتونه باشه، ذائقه ای هست. ماکارانی شکلی حدودا ۱و نیم تا ۲ کیلو، خیارشور تقریبا ۱،۲ شیشه(بازم ذائقه ای هست چقدر بخواید توش خیارشور باشه) نخود فرنگی و و ذرت هم اگر خواستید هرکدوم یه کنسرو(خواستید کمتر یا حذفش کنید) هویج هم حدودا ۱۰ تا دونه متوسط. اگر دوست داشتید فلفل دلمه هم یکی یا دو تا اضافه کنید.
خب به سلامتی. مواد رو بهتون گفتم. تقریبا مواد بیشتر از برای ۲۰ نفر جواب میده. هرچی باشه شاید یکی خواست ۲ تا بشقاب بخوره... اگر خواستید میتونید مواد رو کمتر یا بیشتر کنید.