2777
2789

اگر بچه ی کوچیک نداری که دوباره نظم کمدا و کشوها و وسایل رو بهم بزنه ، از یه جاهایی شروع کن. چرا که نه؟ مثلا اگر رو تختی و ملحفه ها باید تعویض بشه الان بهتر از شبه عیده که قیمتا الکی سر به فلک میکشن و بازار شلوغه. اگر پرده نیاز به تعویض داره یا روکش مبلمان باید عوض بشه. کابینتهای بالایی آشپزخونه رو که کمتر باهاشون کار داری رو شروع به گردگیری کن. چمدونا رو باز کن وسایلی که نمیخوای بریز دور یا ببخش . اینطوری نزدیک عید حجم کارات کم میشه و الکی خسته و کوفته نمیشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر بچه ی کوچیک نداری که دوباره نظم کمدا و کشوها و وسایل رو بهم بزنه ، از یه جاهایی شروع کن. چرا که ...

خوبه فکرت چیزی که نمیخرم ولی خوبه لحاف تشکامو مرتب کنم بشورم

چون برای جهازمه هر کدوم یجوره همش شبیه همه نیست بیخیال چرا الکی پول خرج کنم 

فقط میشورم و میدوزم 

البته همشو نه چون پارسال تمیز کردم 

آفرین منم امسال میخواستم برم به مادرم کمک کنم ولی حرصمو دراورده نمیرم 

نگو مامانا گلن ،هر چقدم حرص دربیارن بازم عزیز دلن،،ببین بدتر مامان من نیس ک کاراشو همه رو من میکنم بعد آبجیم مثلا ی کمد تمیز میکنه براش کلی قربون صدقش میره 

تو دنیای منی اما....‌‌‌‌ ب دنیا اعتمادی نیست ....
نگو مامانا گلن ،هر چقدم حرص دربیارن بازم عزیز دلن،،ببین بدتر مامان من نیس ک کاراشو همه رو من میکنم ب ...

مامان من برای من هیچ وقت هیچکاری نکرده کمکم نکرده حتی توی جهاز چیدنم 

دلم به جی خوش باشه انقدری جون ندارم هم کارای خودمو بکنم هم اون خواهرم کمکش میکنه .

قدر جونت رو بدون خواهر

مامان من برای من هیچ وقت هیچکاری نکرده کمکم نکرده حتی توی جهاز چیدنم  دلم به جی خوش باشه انقدر ...

مامانم مریضه وجدانم قبول نمیکنه ،باورت میشه ی دکتر ک میخاد بره هیچکی نیس بره دنبالش ،،مامانم خیلی برامون زحمت کشیده ،الانم انقد غم و غصه دنیا و بچه هاشو داره ولی ما بچه هاش خیلی بی معرفتیم ،باورت میشه ی وقتا انقد براش گریه میکنم ،فقط از خدا میخام خودش دستشو بگیره،،گلم قدر مامانتو بدون زبونم لال نذار دیر بشه

مامانم مریضه وجدانم قبول نمیکنه ،باورت میشه ی دکتر ک میخاد بره هیچکی نیس بره دنبالش ،،مامانم خیلی بر ...

من مهربونم باهاش خواهرم بنده خدا کلی پول میده بهش لباس الان براش کلی میخره منم باهاش مهربونم برادران خیلی بدت اصلا سر نمیزنن منم مهربونم الان یخورده ناراحتم توی دلم هیچی نیست

من مهربونم باهاش خواهرم بنده خدا کلی پول میده بهش لباس الان براش کلی میخره منم باهاش مهربونم برادران ...

میدونم عزیزم ،خدا بهت سلامتی بده ،