2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 25 پست

از ناهار مونده 

قرمه سبزی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ماکارونی

لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟  تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کباب تابه ای چجوری میپزید؟؟؟

گوشت چرخ‌کرده پیاز رنده شده نمک فلفل زردچوبه سماق میزنم ورز میدم توی تابه پهن میکنم روش فلفل دلمه و گوجه گاهی پیاز حلقه میذارم ی گم سس غلیظ گوجه میذارم بپزه 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

ميشه دستور پختش دقيق بهم بگين ؟

من اینجوری میپزم

لپه خیس میکنم میپزم خوب 

بعد برگ سیر محلی ک سبز رنگه . نگینی ریز خوردمیکنیم با  دو سه قاشق اب تو ماهیتابه میزاریم تا ابش خشک شه یکمی رنگش عوض شه بعد  روغن و زردچوبه اضافه میکنم و تفتش میدم بعد دوتا تخم مرغ میزنم وتفت میدم باسیرم لپه هم اندازه ی دیقه تفت میدم مرغمو اضافه میکنم و روش آب میریزم زمان میدم تا قشنگ جا بیفته نمکوفلفلم میزنم.

😐

نوش جون منم در اکثر مواقع دو وعده پشت سر هم نمیتونم برنج بخورم 

برای ناهار ماکارونی با سویا جان 😋 و بورانی کدو داشتیم

از ظهر اضافه اومده ماکارونی ، قراره به کوکو ماکارونی و ساندویچ ماکارونی دهه شصتی به همراه پیاز جعفری تبدیلش کنم

جا همگی سبز 🤌😋💚

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

من اینجوری میپزم لپه خیس میکنم میپزم خوب  بعد برگ سیر محلی ک سبز رنگه . نگینی ریز خوردمیکنیم ...

مرسي از توضيحت 

تخم مرغ حتما بايد بزنم؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔