2777
2789
ریزش مو سکه ای

ابتدا باید استرس رو از خودت دور کنی این ریزش به خاطر استرس زیاد اتفاق میافته استرست درمان بشه موهات به حالت عادی بر میگرده میتونی از شامپو های ضد ریزش مناسب پوستت هم استفاده کنی 

تازگیا پوستم جوشای ریزی میزنه کمی هم تیره شده علتش چی می‌تونه باشه؟

پوستت به خاطر خشکی بیش از حد احتمالا دهیتراته شده و آب زیر پوستت کمه جوش زیر پوستیت هم میتونه از کبدت باشه باید بیشتر بدونم از پوستت بهم درخواست بده تا شماره ام رو بفرستم برات یه فرم هست میفرستم پر کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای جوشای صورت بگو 🥺

جوش صورت به ۲ علت اتفاق میافته یا به خاطر کبد چرب اگه زیاد جوش داری میتونه کبدت چرب باشه علت دوم هم چرب بودن بیش از حد پوست که باید از روتین پوستی مناسب پوستت استفاده کنی 

داداشم ۲۰ ساله ریزش مو داره امروز براش یه شامپو مناسب موهاش و یه ماسک مو و یه سرم دوراز گرفتم؟؟ استف ...

ماسک های مو برای ساقه مو به کار میرن و ریزش مو علت اساسیش از ریشه مو که باید از تونیک یا شامپو استفاده کنه البته علت ریزش موش هم مهمه 

ماسک های مو برای ساقه مو به کار میرن و ریزش مو علت اساسیش از ریشه مو که باید از تونیک یا شامپو استفا ...

قبلا سرم دو فاز داشت میزد بدتر موهاش می‌ریخت اینبار من گرفتم استفاده کنه بنظرتون مشکلی نداره؟

ابتدا باید استرس رو از خودت دور کنی این ریزش به خاطر استرس زیاد اتفاق میافته استرست درمان بشه موهات ...

مرسییییی

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
قبلا سرم دو فاز داشت میزد بدتر موهاش می‌ریخت اینبار من گرفتم استفاده کنه بنظرتون مشکلی نداره؟

سرم دوفاز صرفا کارایش باز کردن گره ها و نرم کردن مو و باید به ساقه مو زده بشه اگه به ریشه زده بشه ریزش میاره