2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89018 بازدید | 876 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم من داستانتو خوندم....

خیلی محترم و باشخصیتی به نظرم

تفاوت فرهنگ و قاطی این چیزانکنیم...

امیدوارم زندگیت رو مدار قشنگی بیوفته و هرچیزی به صلاحته اتفاق بیوفته 

حتی منم میدونم ادم یک بار به دنیا میاد و نباید چیزی و تحمل کنه اما خیلی وقتا خیلی چیزا مارو پایبند کردن 

غصه نخور همه ی ادما توزندگیشون دلیل فکرکردن و زخم قلب دارن...البته باید باشه تا روحمون شکل بگیره بزرگ بشه به کمال برسه

وعزیزم هیچوقت یادت نره خدا به هرآدمی اندازه ی ظرفیتش غم و شادی میده مراقب مهربونیات باش😘😘😘

سلام مونا جون چرا نیستی هر روز بخاطر تو میام سایت اما نیستی

سلام سبزه زار جان، ممنونم که به این اتاق سر می زنی، حرفی ندارم که بگم، زندگی روزمره رو می گذرونم با چاشنی داروهای رام کننده و نوشیدنی های فراموشی آور، روحم در خلسه است برای حتی نوشتن گذشته ها

عزیز دلم من داستانتو خوندم.... خیلی محترم و باشخصیتی به نظرم تفاوت فرهنگ و قاطی این چیزانکنیم... ...

ممنونم که برام کامنت گذاشتی ، حرفات درسته، آدما دردهاشونو همیشه دارن، هیچ وقت آرامش ساکن دائمی هیچ خونه ای نیست، برای من که حداکثر مهمون نیم روزه بوده

ممنونم که برام کامنت گذاشتی ، حرفات درسته، آدما دردهاشونو همیشه دارن، هیچ وقت آرامش ساکن دائمی هیچ خ ...

خدا برات خوشی و فکر بدون دغدغه بخواد چند ساعت موندم این تاپیک رو خوندم میشه لایک کنید هر موقع چیزی نوشتید اینجا بتونم بخونم

مرا هزار امید و هر هزار تویی...

از دیروز دارم دنبال یکی از مدارک شخصیم می گردم و پیداش نمی کنم، تمام خونه رو گشتیم، برام خیلی ا ...

من نگرانم. نباید ب امیر زنگ بزنی ی وقت شوهرت یهو می‌ره پرینت میگیره زندگیت رو هوا میره

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
آره بنظر منم فقط یه داستانه  یه روزی گند اینم درمیاد مثل بقیه

وای دقیقا 

فقط من در تعجبم از کاربرا که اینقد ساده هستن رمان این خانما باورکردن 😐😐 

خیلی واضحه که واقعی نیست از دست بعضی از کاربرا میخوام سرما بکوبم به دیوار😂