2777
2789
عنوان

تاپیک دروغکی

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 44 پست
آره کثافت.اولین تاپیکی بود که امروز خوندم هنوز دارم فحش میدم.تر زد تو اعصابم روانی اشغال

والا من دیدم لباس کهنه بود چندتاشو دیدم گفتم حیف وقتم برا این بره 

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
والا من دیدم لباس کهنه بود چندتاشو دیدم گفتم حیف وقتم برا این بره 

خوب کردی.منم باید میومدم بیرون ولی بهم بر خورد.بهش گفتم این که سوراخ و پاره شده.اصرار داره از مالزی آورده و مده.من بخاطر دروغی که میگن ناراحت  شدم.وگرنه لیاقتش همون وضع لباس پوشیدنه عوضی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب کردی.منم باید میومدم بیرون ولی بهم بر خورد.بهش گفتم این که سوراخ و پاره شده.اصرار داره از مالزی ...

یه بارم یکی یه سوالی داشت اومد خصوصی ازم پرسید منم با خوبی بهش جواب دادم بعد مشتاق شدم رفتم ببینم تاپیک هاش چیه دیدم اون اول گفته بابام فوت کرده مامانم میخاد شوهر کنه بعد گفته داداشام نمیذارن بعد نوشته بابام کرونا داره بعد نوشته بابام خیلی مهربونه برا هر کدوم یه تاپیک غیر تاپیک های دیگش که بابا مامانم دارن میان چی درست کنم و... من اصلا نمیدونستم اینا حقیقته دروغه همشم در حد 20 روز پشت سر هم تاپیک زده بود

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
یه بارم یکی یه سوالی داشت اومد خصوصی ازم پرسید منم با خوبی بهش جواب دادم بعد مشتاق شدم رفتم ببینم تا ...

منم همینو میگم دیگه.مگه واجبه تند تند تاپیک الکی بزنی گندش دربیاد.چرا دروغ میگی که یکی ناراحت بشه و انرژیش برگرده به خودت.این به جهنم چرا به عقل و شعور دیگران توهین میکنی؟؟

چی بگم والا خواهر..انگار تاپیک زیاد داشته باشم چی میشه.جایزه میدن.من جات بودم فحش خاک.بر.سری میدادم بهش

منم همینو میگم دیگه.مگه واجبه تند تند تاپیک الکی بزنی گندش دربیاد.چرا دروغ میگی که یکی ناراحت بشه و ...

منم یه بار با یکی بحثم شد اونم سر تاپیک یکی دیگه که طرف پسره میخواست بره با دختره حرف بزنه این اومد گفت تو دهه فاطمیه خواستگاری 

منم رفتم جوابشو با خوبی دادم نوشت با شما نبودم بهتره دخالت نکنی منم بهش گفتم شما که از بقیه انتقاد میکنی چرا انتقاد پذیر نیستی 

اینقدر بهم برخورد که چرا اینجا ادماش اینجورین انکار کل عقدشون از خانواده از همه چیز را اوردن اینجا هی خواهر ولشون کن ارزش ندارن اعصاب خودتو خورد کنی تمام اینا منشا در عقده طرف داره

منم یه بار با یکی بحثم شد اونم سر تاپیک یکی دیگه که طرف پسره میخواست بره با دختره حرف بزنه این اومد ...

آره دیگه.دقیقا خوب حرفی زدی.اینجا خیابون نیست که قوانین رو رعایت نکنی با زنجیر و قفل فرمون و چاقو جواب بدن.مترو نیست دروغ بگی توهین کنی که بیوفتن روت موهاتو از ته بکنن.طرف میگه کسی که منو نمی‌شناسه و کسی منو نمی‌بینه و دستش بهم نمی‌رسه بذار هرکار خواستم بکنم.به قول تو عقده‌هامو اینجا وا کنم.

دمت گرم خدایی خوب گفتی...👍🌹🌹🏵️🌼🌺

ببین اونی که میگه برات ف میگیرم خودش دنبال تک نیت اینا میگشته . حواست باشه

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
یعنی چی؟

😂😂اونی که تو تاپیکت گفت برات تا...روت میگیرم . میگم خودش تاپیک زده دنبال تک نیت گیر بوده . اگه واقعا بلد بود برای خودش می‌گرفت . اگه رایگان گرفت بگیر . اگه هزینه خواست نده

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
😂پشمام...از کجا میدونی؟

چک کردن تاپیک های خودش😁😁

😂😂اونی که تو تاپیکت گفت برات تا...روت میگیرم . میگم خودش تاپیک زده دنبال تک نیت گیر بوده . اگه واق ...

چرا انقدر ملت داغون و دروغگو شدن آخه ؟

دمت گرم ک گفتی.

نمی‌دونم چرا خندم گرفته از این وضعیت

چرا انقدر ملت داغون و دروغگو شدن آخه ؟ دمت گرم ک گفتی. نمی‌دونم چرا خندم گرفته از این وضعیت

آره بخدا . یکی پست گذاشته بود گفته بود اسم بدین خصوصی براتون حس طرف مقابل رو بگم . پیام دادم میگه هزینش انقدره. والا نگرفتم😐😂😁

چند روز بعد پست گذاشته بود خودش دنبال این چیزا بود . گفتم مگه خودت بلد نبودی خواستی از من پول بگیری ؟ الان چرا برا خودت نمیگیری ؟ گفت نه الان حوصله شو ندارم بگیرم😐

آره بخدا . یکی پست گذاشته بود گفته بود اسم بدین خصوصی براتون حس طرف مقابل رو بگم . پیام دادم میگه هز ...

بلانسبت شما اینطوری و بااین راه دزدی میکنن.چجوری میخورن نمی‌فهمم