خانوما پسرم ۹ ماهش کامل شده..ولی کلا از همون ۵ماهگی برای شیر شب بیدار نمیشه مگر اینکه خودم بغلش کنم و به زور ۱۲۰ _۹۰ سی سی بخوره..ولی من دوست داشتم شیرشب رو بخوره چون برای افزایش وزنش خوبه...ولی مثلا ۱۲ میخابه تا ۹ صبح وول میخوره ها ولی شیر میدم بهش نمیخوره..اینکه در طول روز خوب شیرمیخوره باعثشه؟؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خداحفظش کنه..یه سوال دیگه دندون درآورد بی اشتها ام بود؟؟ پسرم دندونش سفیدیش معلومه از دیروزه بی اشته ...
بستگی داره بچه اولم تا ده روز تب کرد.ولی این دومیه خیلی بی اشتها شد و آب دهنش زیاد میومد بیرون.ولی پسر من زود درآورد.۴ ماهگی درآورد. الان ک یازده ماهشه ۴ تا آسیاباش دراومده.ولی بی اشتهایی برا دندونشه
نه اصلا اینجوری نیست برعکس فک میکنین اتفاقا شیر شب باعث میشه در طول روز اشتها نداشته باشه نه خ ...
نمیدونم شایدم من زیادی حساس شدم😑 آخه اینروزا بخاطر دندون غذا ۳_۴ قاشق میخوره ولی شیرو شکرخدا خوب میخورد درطول روز...ولی دوروزه شیرو به زور میخوره و خیلیییی کم..احتمالا بخاطر دندونشه چون سفیدیش مشخص شده
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺