2777
2789
عنوان

شیر خوردن بچه ی ۹ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 27 پست
والا الان وزن نکردم ولی ده ماهگی ۸۹۰۰ بود

خداحفظش کنه..یه سوال دیگه دندون درآورد بی اشتها ام بود؟؟ پسرم دندونش سفیدیش معلومه از دیروزه بی اشتها شده..میدونید چند روز طول میکشه تا خوب شه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله میدونممممم بخدا همه رو ولی نگران وزنشم..همه ی اونایی که شیر شب میدن وزنگیری بهتره.

نه اصلا اینجوری نیست

برعکس فک میکنین

اتفاقا شیر شب باعث میشه در طول روز اشتها نداشته باشه

نه خوب غذا بخوره

نه شیر

در کل شیر شب هم بخوره حتی

مگه چقدر میخواد وزن بگیره

در کل ضررهاش بیشتره و اصلا ارزش نداره

در طول روز بهش بیشتر برس

خداحفظش کنه..یه سوال دیگه دندون درآورد بی اشتها ام بود؟؟ پسرم دندونش سفیدیش معلومه از دیروزه بی اشته ...

بستگی داره بچه اولم تا ده روز تب کرد.ولی این دومیه خیلی بی اشتها شد و آب دهنش زیاد میومد بیرون.ولی پسر من زود درآورد.۴ ماهگی درآورد. الان ک یازده ماهشه ۴ تا آسیاباش دراومده.ولی بی اشتهایی برا دندونشه

نه اصلا اینجوری نیست برعکس فک میکنین اتفاقا شیر شب باعث میشه در طول روز اشتها نداشته باشه نه خ ...

نمیدونم شایدم من زیادی حساس شدم😑 آخه اینروزا بخاطر دندون غذا ۳_۴ قاشق میخوره ولی شیرو شکرخدا خوب می‌خورد درطول روز...ولی دوروزه شیرو به زور میخوره و خیلیییی کم..احتمالا بخاطر دندونشه چون سفیدیش مشخص شده

چی میگی اسی نیدونی با چ بدبختی دارم سعی میکنم قط کنم شیر شبانشو ولی همکاری نمیکنه و موفق نشدم 

منم بخاطر وزنش میگم😞 وگرنه کی بدش میاد هم بچه راحت بخوابه هم خودش..بچتون چند وقتشه ؟؟ وزنش چطوره

خوش ب سعادت من خودمو دارم میکشم شیر سبو قطع کنم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺