2777
2789
عنوان

هیچوقت پیش بچه کوچولوها نقشه نکشید🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا دختر من 

مثلا میره میگه مامان ما نمیخوایم برات روسری بخریم🙄

میخواد لو نده اینجوری 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

پسر منم همینجوره اگ بگم امروز مثلا تولد باباست بهش نگی سورپرایز کنیم به هزار روش ممکنه به باباش میرسونه ک تولدشه ومامان میخاد سورپرایزت کنه😂

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
6سالش🥲

هم سن دخمل من🤩

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
منم ب دخترم یک ساعت میشینم که ب بابا نگی پیتزا خوردیماااااا  به محض اومدن باباش جای سلام میگه ...

چه بانمکه 😍😂😂 خب شما هم تک خوری نکن دیگه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
حالا دختر من  مثلا میره میگه مامان ما نمیخوایم برات روسری بخریم🙄 میخواد لو نده اینجوری

😁😁😁نازی

روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚

بده رفته گفته روسری نخره تا روسری شما رو سرش کنه خدا گوگولی😊چند سالشه البته؟

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

وای امان از این بچه ها 

منم با شوهرم برا پسرم کیک تولد گرفتیم کلی هم به دختر ۴سالم سفارش کردم حرف نزنه اصلا 

هی دور داداشش میگشت و میگفت دوست داری کیک تولد 

اگه خریدیم میزاری فوت کنم شمع🥴🥴🥴🥴ما نرفتیم کیک بخریما شمع هم نداشت🤣🤣🤣🤣یعنی تو نیم ساعت اندازه ی دوساعت حرف زد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دنیای بچه ها پر از سادگی وحس خوبه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

وای پسر منم سه سالشه منو باباش داشتیم حرف میزنیم عصبی شد گفتت.نههه بابا واسه مامان خودش میخره منم بادوچرخه ام میرم واسه تو میخرم یه هدیه میگیرم برات

{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱
منم ب دخترم یک ساعت میشینم که ب بابا نگی پیتزا خوردیماااااا  به محض اومدن باباش جای سلام میگه ...

یاده خودم افتادم

شوهرم نبود اومدم نشستم ناهار بخورم انقد گشنم بود برنجمو با نون میخوردم

شوهرم اومد گفت بیا ناهار بخوریم 

خودمو مظلوم کردم گفتم اصن دلم نمیخواد تو بخور

پسرم ۳سالشه گفت خودم دیدم مامان نشست ۲لپی با نون برنجشو خورد دروغ میگه که نمیخورم🤪🤪🤪🤪🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری