با خواهر کوچولوم نقشه کشیدیم یه روز بریم بیرون از طرف خواهرم برای روز مادر روسری بخریم منم پولبدم سریع رفته تو آشپزخونه میگه مامان یه وقت نری روسری موسری بخری😞😞
روضه خوانت می شوم با روضه ای تک مصرعی/ بر زمین بودی و بر جسم تو پیراهن نبود💚
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مثلا میره میگه مامان ما نمیخوایم برات روسری بخریم🙄
میخواد لو نده اینجوری
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بده رفته گفته روسری نخره تا روسری شما رو سرش کنه خدا گوگولی😊چند سالشه البته؟
لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بیجانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخیای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم
منم با شوهرم برا پسرم کیک تولد گرفتیم کلی هم به دختر ۴سالم سفارش کردم حرف نزنه اصلا
هی دور داداشش میگشت و میگفت دوست داری کیک تولد
اگه خریدیم میزاری فوت کنم شمع🥴🥴🥴🥴ما نرفتیم کیک بخریما شمع هم نداشت🤣🤣🤣🤣یعنی تو نیم ساعت اندازه ی دوساعت حرف زد
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
وای پسر منم سه سالشه منو باباش داشتیم حرف میزنیم عصبی شد گفتت.نههه بابا واسه مامان خودش میخره منم بادوچرخه ام میرم واسه تو میخرم یه هدیه میگیرم برات
{+✓مــیشه یه صــلوات برای ظهور امام زمان بفرستی؟😊🕊...من از،روح خدام بخاطر همـین...نبایدهـیچوقت ناامیدبشم...🌧مااشرف المخلوقات هسـتیم،پس توانایی انجام هرکاری را داریم،و...بیایید در حد همان اشرف المخلوقات رفتارکنیم.🪐🤗یه توحید برای قبول شدنم دوست خوب من...♥🌱