2777
2789
عنوان

رونالدو

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 38 پست
اره اینقدر پولدار میشه حالا میگن حقوقش نه هزار میلیارد تومن یه چیزی بیشتر فک کنمه ولی خب خزه دیگه ...

چ اشکال داره مسی پوشید اونم بپوشه😁

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ اشکال داره مسی پوشید اونم بپوشه😁

وای خیلی سمه 

مسی هم خیلی سم بود 😵‍💫😂

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
وای خیلی سمه  مسی هم خیلی سم بود 😵‍💫😂

اره بیچاره‌ حتی بلد نبود دستشو بذاره تو آستینای عبا مثل بچه ها دستشو گذاشتن تو آستیناش😂این عربا‌ دنیا رو گرفتن خاک برسرم برای عاقبتمون😑

اره بیچاره‌ حتی بلد نبود دستشو بذاره تو آستینای عبا مثل بچه ها دستشو گذاشتن تو آستیناش😂این عربا‌ دن ...

ادمای بدی نیستن

از بقیه ی خداشناسا بهترن

آری ان روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور                    من نمی دانستم معنی هرگز را،تو چرا بازنگشتی دیگر؟
بازی تو لیگ قهرمانان کجا  تو لیگ اسیا اونم خاورمیانه کجا 🫤  خیلیییی فرقشه

اره ولی خب برای بازیکنی که نزدیک چهل سالشه بدم نیست اکثر باشگاها دنبال بازیکنای ۱۸و۱۹سالن

اره ولی خب برای بازیکنی که نزدیک چهل سالشه بدم نیست اکثر باشگاها دنبال بازیکنای ۱۸و۱۹سالن

رونالدو ستارس  

موقعی که از رئال اومد بیرون از پاری سن ژرمن پیشنهاد گرفت ولی منچستر رو قبول کرد 

اینجا اشتباه کرد 

تحقیر رونالدو شروع شد بازی بهش نمیداد مربیش 

بعدم تو تیم میلیش تحقیرش کردن 

الان مسی تا ۲۰۲۴ با پاریس قرار داد تمدید کرد سه سال کوچیکتر از رونالدو هست 

سه سالم تو فوتبال خیلیه ولی خب رونالدو هنوزم جا داشت که تو تیمای مطرح بازی کنه