2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 38 پست
چه مرد چه زن نباید به هم خیانت کنن و بنیان خانواده رو به هم بزنن حالا هر کدومشون خیانت کرد نباید بخا ...

عزیزم برو طرز فکرتو تغییر بده لطفا 

تو شاید اصولا ادم بیخیالی باشی اما بقیه زن ها نیستن 

گور پدر اون زندگی که بخواد مرد نااهل باشه تو زندگیت 

اگرم مردی دیدی با خیانت زنش کنار اومد ب مام بگو لطفا

گوشيش همش دست منه هيچي هم توش نيس

برو زندگیتو بکن دنبال چی هستی ؟؟؟؟ همش که نمیشه پیش تو و بچه باشه دلش میخاد با دوستاش باشه چرا مردا رو محدود می کنید ؟؟؟؟ تو بهش داری حسودی میکنی!!!!! چون با دوستاش میره صفا میکنه خب تو هم با دوستات برو  عشق و حال بچه رو بهش بده نگه داره تا زمانیکه برگردی حتما بیکاری زوم کردی رو شوهرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشيش همش دست منه هيچي هم توش نيس

گوشی شوهر منم همش دستم بود واسم جالب بود این چرا دیگ حساس نیس گوشیش دست میزنم ی روز اتفاقی تو ماشین دیدم ی گوشی دیگ داره متوجه خیانتش شدم...قبلا هم سابقه درخشان داشته.. خیلی مرد خوبیه خیلییی اما هوس باز چشم چرون خاعن...بخاطر بچم تحمل میکنم چند سالی رو بعدش جدا میشم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

همسرم اعتیاد داشت .منی که به اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم .اولش دعوا .بحث .تا اینکه فهمیدم برای رهایی از از استرس بدترین راه رو انتخاب کرده .خیلی خیلی سخت بود ولی تمام شد .۲ سال زمان برد .گروه کنگره ۶۰ کمک بزرگی به من کرد .

واقعا برای شما چقد راحت خیانت کردن جقد شخصیت شما زیر سوال میره با این پست هزارتا برچسب منفی ب ذهنم م ...

قطعا مشکل دارم عزیز !!!! ولی ارزش نداره آدم زندگیشو بخاطر یک رابطه چند دقیقه ای خراب کنه