سلام من نگران اينم شوهرم داره بهم خيانت ميكنه نميدونم چيكاركنم قبل به دنيااومدن دخترم همه چي خوب بود وشوهرم همش بامن بود ولي الان همش ميره پيش دوستاش هروقتم زنگ ميزنم واس ميدم جوابمو ميده ولي همش ساعت٥عصرميره ٩شب برميگرده ميگه ميرم پيش دوستام عصبي شده پرخاشگر همش ميخوابه
برو زندگیتو بکن دنبال چی هستی ؟؟؟؟ همش که نمیشه پیش تو و بچه باشه دلش میخاد با دوستاش باشه چرا مردا رو محدود می کنید ؟؟؟؟ تو بهش داری حسودی میکنی!!!!! چون با دوستاش میره صفا میکنه خب تو هم با دوستات برو عشق و حال بچه رو بهش بده نگه داره تا زمانیکه برگردی حتما بیکاری زوم کردی رو شوهرت
گوشی شوهر منم همش دستم بود واسم جالب بود این چرا دیگ حساس نیس گوشیش دست میزنم ی روز اتفاقی تو ماشین دیدم ی گوشی دیگ داره متوجه خیانتش شدم...قبلا هم سابقه درخشان داشته.. خیلی مرد خوبیه خیلییی اما هوس باز چشم چرون خاعن...بخاطر بچم تحمل میکنم چند سالی رو بعدش جدا میشم
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
همسرم اعتیاد داشت .منی که به اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم .اولش دعوا .بحث .تا اینکه فهمیدم برای رهایی از از استرس بدترین راه رو انتخاب کرده .خیلی خیلی سخت بود ولی تمام شد .۲ سال زمان برد .گروه کنگره ۶۰ کمک بزرگی به من کرد .