تا حالا شده اسم خودتونوتو گوگل سرچ کنید؟واکنشتون چی بوده؟😀😀😀😀🌹✌
از خودم ک انگار شخص مورد نظر مهندس هستن😐😀😀💎
●━━━━━━───────ㅤ ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_* انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/ •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•° ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بیشخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگه ناراحتتون کردم نبخشینچون اصن پشیمون نیسمتازع خوبم کردم☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من! دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
●━━━━━━───────ㅤ ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_* انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/ •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•° ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)
دیدی که سخت نیست تنها بدون من؟ دیدی که صبح میشود شبها بدون من؟ این نبض زندگی بی وقفه میزند. فرقی نمی کند، با من! بدون من! دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت، طوری نمیشودفردا بدون من!