2733
2734
بلد نیستم☹️

کاری نداره یه فنجون شکرروبریزتویه تابه نچسب زیرش کم آروم آروم آب میشه هروقت کاراملی شدنزاری بسوزه هادوقاشق کنجد بادوم زمینی وفندق هم داری بریزخوردشده یااسیاب شده بعدهم بزن بایک قاشق روغن آخرش ارده بریز.یه سینی که ازقبل توش سلفون کشیدی وچرب کردی سریع بریزچون سفت میشه بعدش برش بزن لوزی لوزی 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2728
واقعا به همین اسونیه؟ شکر آب میشه؟

اره 

اگه میخای پولکی درست کن سوهان یزدی 

فقط شکر وکنجدوبادوم زمینی میخاد

شکریه فنجون آب که شدتوش هیچی نریزیافقط شکرخالی توتابه باشعله کم دوقاشق کنجدودوقاشق پودربادوم زمینی یاگردوهمونجوری داغ داغ سطح یه سینی یاتابه روحی روچرب کن قاشق قاشق بریز سریع سفت میشه زودبریز 

کلا ده دیقه وقت میبره میشه سوهان کنجدی بدون ارده شبیه پولکی هم میشه ولی بابادوم خیلی عالی میشه

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
ممنونم حتما باید فردا امتحان کنم خدا کنه خوب بشه😋

عالی میشه بابا

میخای بروتواینترنت هم بزن خیلی خیلی آسونه خیلی 

من همیشه درست میکنم 

قبلامنم عین تومیگفتم مگه شکرآب میشه بعدفهمیدم شکرکاراملی میشه باشعله کم هی بایدزیروروکنی نسوزه شکرت خوشمزه اس امتحان کن 😍

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687