عزیزم باید اول خیارا رو بشوری و بزاری خشک بشه بعد از اون با چنگال کوچولو بزنی تو خیار که چند تا سوراخ بشه مرحله بعد هم خیارا رو میزاری توی شیشه و دو سومش رو آب جوشیده سرد شده میریزی و بقیه ش هم سرکه سفید نمک و سبزی های معطر هم که شامل ترخون و شوید میشه میریزی و بعد میزاری توی یه دیگ پر از آب البته باید تا جایی آب بریزی که تقریبا کمی از نصف شیشه بیاد بالا وقتی دیدی رنگ خیارا عوض شد گاز رو خاموش کن و بعد از چند دقیقه شیشه رو بیرون بیار و بزار خنک بشه ،با این روش اگه تا ۶ ماه هم خیارشور بمونه کپک نمیزنه، و بعد نوش جان میکنی 🌹🌹