2777
2789
عنوان

چال گونه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست
برید تو پیج ها نشون میده خودتون ببینین چجوریه

من اینستا نمیرم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
همچین چیز خاصی نیست چال لپ دوستان نوشتن غیرطبیعی میشه خیلی

کسی دیدین ک غیر طبیعی بشه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی دیدین زده باشه چون اولش چال بعد ب مرور اوکی میشه

همخوابگاهیم زده بود اصلانم اوکی نشد دکترشم خوب بود پشیمونن

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

بیشتر ببینید

من نمیفهمم چرا میرید چال میکارید واقعا جذابه؟

من خودم دارم اینقدری بقیه نیگن خوب خوشگله احساس خوشگلی نمیکنم باهاش😑

بعد ی عده میرن جراحی میکنن چال داشته باشن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
همخوابگاهیم زده بود اصلانم اوکی نشد دکترشم خوب بود پشیمونن

تاالان همونطوری چال مونده یا میخنده چال میشه

من نمیفهمم چرا میرید چال میکارید واقعا جذابه؟من خودم دارم اینقدری بقیه نیگن خوب خوشگله احساس خوشگلی ...

دوست عزیز هرکسی نظری داره و این‌که شما دوست ندارین فک نکنم به من مربوط باشع

دوست عزیز هرکسی نظری داره و این‌که شما دوست ندارین فک نکنم به من مربوط باشع

من نظرم رو تحمبل نکردم ک، سوال پرسیدم علامت سوال گذاشتم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تاالان همونطوری چال مونده یا میخنده چال میشه

ببین خیلی بده میخنده و حرف میزنه چال میشه ولی قشنگ معلومه فیکه انگار منگنه زده

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

بیشتر ببینید
خانوم یک درخواست دادم مزاحم نیستم یک تاپیک شما زدین از اطرافت سوالی داشتم خیلی تاپیک منفی بود

متوحه نشدم😳