2733
2739

راستی من همراه با پیاز رنده شده 

سیر هم کمی رنده میکنم میزنم بهش 



حتی دیده شده گاهی وسط کباب تابه ای گردو زرشک گذاشتم ک استقبال شده ازش☺☺☺

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

میتونی روغنم نریزی چون گوشت و پیاز و ادویه خالیه آب میندازه بعد که آبش کشیده شد یه سس با پوره گوجه و زعفرونو کره درست کن بریز توش چند تا قل بزنه بعد نووووش جون

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوشت و پیاز و ادویه رو زیاد ورز میدم .پهن میکنم کف ماهی تابه .از کنارش یک استکان اب اضافه میکنم میزارم با اب بپزه و روغن میندازه یکمم تو روغنش میزارم تف بخوره .اگه روغنش کم بود بهش روغن اضافه میکنم .گوجه هم سرخ میکنم بعد روش سماق میریزم با برنج میخوریم خیلی خوشمزه حتما درست کن

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
نه جودی بلد نیستم😞

گوشت و با پياز رنده و نمك و فلفل و زردچوبه و سماق ورز بده.بعد بنداز تو تابه صافش كن.بذار آبش كه تموم شد روغن بريز بعد باريك باريكش كن.بعد دونه دونه برگردون.گوجه بذار روش يكم كه پخت نوش جان كن.البته ما يه مدل ديگه ام داريم كه اصلا روغن نميريزيم.وقتي آب گوشت تموم شد ،ربو تو آب جوشيده حل ميكنيم ميريزيم روش تا بپزه.اين خيلي سالم تره

2742

استارتر اگر بازم متوجه نشدی 



برو تو اپارات بزن کباب تابه ای خانوم گل اور 

اون دیگه خیلی عالی توضیح داده من هر چی از رو دستورش درست کردم بی نظیر شده😊😊😊

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

سلام عزیزم من دو مدل درست میکنم که موادش یکیه تقریبا طرز پختش فرق داره جفتشم عالیه

گوشت چرخ کرده + پیاز رنده شده + زردچوبه + نمک(اینارو باهم مخلوط میکنی و مدار اصلیشم همینه)

۱- موادتو که اماده کردی کف تابه پهن میکنی با مثل کتلت میندازی وقتی دو طرفش خوب سرخ شد آب و رب درست میکنی میریزی توش و میزاری جا بیوفته و بعدم امادس

۲- موادیو که اماده کردی چند قسمت میکنی مثل کتلت ولی گرد بعد میچینی کف تابه (بدون روغن) بعد سیب زمینی پوست میکنی و گرد گرد درست میکنی یه لایه میزاری روی گوشتا. بعد یه پیازو گرد گرد میکنی و میزاری رو سیب زمینیا. بعد یه لایه هم فلفل دلمه ای گرد میکنی میزاری روش. 

زیرش و روشن میکنی میزاری آب بیوفته اونوقت یه سر قاشق زعفرون میریزی توش و درشو میزاری. یه مدت که دم کشید یه ذره رب بهش اضافه میکنی (خیلی کم کخ فقط رنگ بگیره. نریختیم اوکیه). بعد میزاری حسابی دم بکشه. بعدم امادست

روش دومیه رژیمیه و اصلا روغن و اینا نداره ولی یکی دو ساعت طول میکشه ولی اولیه خیلی سریعه

ایشالا درست کنی خوشت بیاد عزیزم

2740

من کباب تابه ای رو این شکلی درست میکنم 

به گوشت چرخ کرده همه نوع ادویه +نمک+پیاز میزنم حسابی باید ورز بدی  پهن میکنم ته تابه ، درش رو میذارم زیرش رو کم میکنم تا آب بندازه و میذارم تو آب خودش خوب بپزه بعد که آبش کشیده شد روغن میریزم یه طرفش که حسابی سرخ شد بر میگردونم طرف دیگه اش هم خوب سرخ بشه همین که برگردوندم روش گوجه حلقه ای میچینم طرف دیگه اش هم که سرخ شد تو یه لیوان رب گوجه و آب قاطی میکنم میریزم بعد درش رو میذارم تا یه کم قل افتاد درش رو برمیدارم میذارم مثل سس بشه کنارش هم سیب زمینی سرخ کرده با کته میذارم عالی میشه ، تا حالا هر کی خورده راضی بوده

یه مدل دیگه هم هست اونم مثل چلوکباب بیرون میشه 

برنجت رو آبکش کن بذار یه گوشه 

یه قابلمه نچسب بردار تهش گوجه فرنگی حلقه شده بذار بعد به روش بالا گوشتت رو مواد بزن همون طوری خام پهن کن رو گوجه فرنگیا، روی گوشت یه لایه ی پهن برنج زعفرانی بریز و آخر سر هم همه ی برنجت رو خالی کن روش با یه قاشق صافش کن یه کم کره یا روغن حیوانی اضافه کن رو برنج روش فویل بکش روی فویلت با چاقو چندتا خط بنداز که بخار خارج بشه یک ساعت یا چهل دقیقه ( بستگی به فرت داره ) بذار داخل فر بعد قالبی برش گردون ، مزه چلوکباب بیرون رو میگیره 

زحمت کشیدی خواهر😄😄

اول با زردچوبه و نمك و فلفلو حالا هر ادويه ديگه اي كه خودت دوست داري با پياز رنده شده و گوشت چرخ كرده حسابي ورز بده اگه اب پيازو بچبوني بهتره كه وا نره گوشتت بعد روغن بريز و گوشتتو پخش كن و بذار يه ورش سرخ شه بعد كه يهطرفش سرخ شد طرف ديگشو سرخ كن بعدشم ميتوني كنارش گوجه سرخ كني با سيب زيني 

١ درصد فك كنين سركاريه!

يه پياز و يه حبه سير رنده كن تو كرست چرخ كرده بعد نمك و فلفل و زرچوبه بزن خوب ورز بده بعد توى تابه كه ميخواى درست كنى كمى روغن بمال كَفِش   بعد گوشت رو توى تابه پهن كن وقتى قشنگ كل تابه رو گرفت زياد هم نارك نباشه به شكل كباب برش بزن  بعد توى يه ليوان يك قاشق غذا خورى رب بريز با آبجوش مخلوط كن خوب هم بزن كه رب حل بشه بعدش دو قاشق دم كرده زعفرون با كمى دارچين به رب أضافه كن خوب هم بزن بعد زير تابه رو روشن كن اندازه يك دقيقه الى دو دقيقه زيرش زياد باشه وقتى ديدى حالت قل زدن داره ميشه سس بريز روش وقتى قل زد زيرشو كم كن ميتونى به دلخواه روى كبابت گوجه و قارچ ورق شده بزارى بعد سس بريزى يا قارچ و سرخ كنى وقتى كبابت حاضر شد كشيدى تو بشقاب قارچ بريزى كنارش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687