√از آرد برنج معمولی استفاده نکنید چون حالت کشسانی نخواهید داشت در نتیجه خمیر و باید ضخیم تر پهن کنید که جالب نیس،آرد گلوتینوس از لوازم قنادی بصورت بسته بندی میتونید تهیه کنید یکمم قیمتش بالاس من کیلویی 400گرفتم🙄.
√شکر و بسته به فیلینگی که دارین مجازین خیلی کم افزایش یا کاهش بدین.
√در مورد مرحله بن ماری کردن بنظر من بسته به حجم مواد، میزان حرارت شعله و جنس ظرف و ...تایم متفاوته برای من حدودِ نیم ساعت طول کشید
باید مواد مثلِ موادِ مسقطی بشه و کاملا آبش کشیده شده باشه و به کمکِ لیسک یا قاشق اونو با روغن یکدست کرد.
√خمیر خیلی چسبناکه حتما روی صفحه سیلیکونی کار کنید زیر خمیر نشاسته ذرت کمی بزنید و حتما دستکش پلاستیکی دستتون باشه که نچسبه به دستتون.
√آخر کار میتونید موچی ها رو به همین شکل تزیین یا سرو کنید یا داخل آرد برنج یا آرد قنادی تفت داده شده یا مثل من داخلِ نشاسته ذرت بغلطونید.
√برای رنگ کردن من قبل از مرحله ی بن ماری مواد و به دو قسمت تقسیم کردم و رنگ ژله ای زدم مخلوط کردم و ادامه...
اما میتونید همه رو یه جا بن ماری و آماده کنید و موقع فیلینگ کردن رنگ اضافهکنید که در ااین صورت باید رنگ حتما پودری باشه و خوب ورز بدین یه یکرنگ بشه.
peivand_74