2777
2789
یه ماهشه

خدا حفظش کنه دختر من تا سه ماه و نیم کولیک داشت ، البته تا دو ماه و نیم شدید بود بعدش کم شد

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بیشتر ببینید

دوستمم سگانوز امتحان کرده بود میگف خیلیی خوبه و راضی بوده

خاستی بگو عکسشو برات بفرستم

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاچن وقت گرمیچربهش بدم

بستگی داره دیگ بهش بده هروقت دیدی ک دیگ‌گریه نمیکنه و کولیکش کم شده کمتر بده بهش و در اخر دیگ نده بهش

بهارِ زندگیِ مادر، تو وصل بودی به بهشت و من وصل شدم به تو، و بهشت اینگونه کشیده شد به زیر پاهایم🤱💙🧿