2777
2789
خیلی بده گربه نشون میده که افراد پررویی اطرافت هستن و همش میخوان ازت منفعت ببرن سوسمار: چن نفر میخ ...

واقعا چند روزه همش خواب میبینم لباس عروس پوشیدم و همیشه هم برام بد میشه 🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد کاریی چیزی نیست 

اونش نمدونم

ولی تعداد گربه ها خیلییی زیادههه خیلی.... اکثرم پیش شیطونت پس تو اون اتفاق بد نقش دارن... 

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))
اونش نمدونم ولی تعداد گربه ها خیلییی زیادههه خیلی.... اکثرم پیش شیطونت پس تو اون اتفاق بد نقش دارن. ...

منیه کار خونگی برداشتم  عزیزم میخاستم ببینم چطوره عاقبت خوبی داره یا نه برام 

منیه کار خونگی برداشتم  عزیزم میخاستم ببینم چطوره عاقبت خوبی داره یا نه برام

والا اونو نمیتونم بگم باید از یه حس ششمی(واقعی)کمک بگیری😁

😹⃢😉ولی واقعا هیچی نمیشه گفت به خری که ادعا داره اسب شاهه :))

سلام به دوستان عزيز. من سال هاست فنجون قهوه ميبينم.

اين تاپيك براي دوستاني هست كه  اعتقاد دارند پس اگر اعتقاد نداريد لطفاً كامنت منفي نذاريد. 

مادربزرگ من روس (اهل كشور روسيه) بوده و ايشون از مادربزرگشون ياد گرفتن و در واقع اين امر ، موروثي هست بين ما . 

تا ٩٩ درصد هم هميشه واقعيت داشته و خيلي ها راضي بودن.تبليغ زيادي هم نميكنم چون خودتون بايد امتحان كنيد تا ببينيد نتيجه رو. با شرح كامل و ارائه ي راهكار. 

قيمت ها هم مناسب و به صرفه هست.  اگر كسي از شما دوستان خواست در خدمت هستم.

ابتدا به آيدي تلگرامم پيام بديد تا بعد شماره بدم. معذورم از شماره دادن چون نميخوام مزاحمتي باشه برام، اگر واقعاً كسي مشتري واقعي هست پيام ميده و ميخواد. بعد هم شماره رو در اختيار ميگذارم farah1018@

اوقات خوش و سرشار از سلامتي داشته باشيد 🌹