مریم،_مادر... نفسی835# خاکستری# شما ها چطورید؟ مشغول بچه داری ؟حسابی سرگرم شدیدا....سارا1369# عزیزم انشاله گل پسرت دیگه اذیتت نکنه بهتر شدی؟میتونی غذا بخوری؟ برو به پست
مریم،_مادر... راستی دوستان نفسی خبر رایمان داد....من نت نداشتم این مدت...نفسی835# انشاله خودت و گل پسرت خوب خوب باشید و صد و بیست سال قلبش سلامت و مملو از عشق بتپه در کنارتون😍 برو به پست
مریم،_مادر... انشاله بهتر بشی....همش بیادتم.😍ال دی واله میخورم دو روز اول از ترسم با قرص صد تهوع خوردم اما دیگه بیخیال ضد تهوع شدم .میگم شما فرتایل سی ام میخوردید کلیه درد نگرفتید؟؟؟؟؟نفسی835# شما چی؟ برو به پست
مریم،_مادر... خبخاکستری# جان انتقال دادی؟؟؟؟؟دختر_فروردین# شما چطوری با نی نیها؟نفسی835# توچکار میکنی البته بیش از بچه ها با بابای بچه ها😉😆همچنان مراقب و پرستار سفت و سختت هستند؟میگم این یک هفته برای شما خیلی طولانی نشده برای من و شوهرم انگار سه هفته گذشته😊 برو به پست
مریم،_مادر... نفسی835# دختر کجایی؟فکر کنم گوشی رو گذاشتی تو کمد داری با بچه ها بازی میکنی.....خوبی؟ برو به پست
مریم،_مادر... سلام خواهرای گل.چون مدتیه سردرد اومده سراغم کمتر گوشی میگیرم دست برای نت گردی.......الانم خیلی پست نخونده دارم واقعا نمیکشمچه خبرا؟نفسی835# انتقال دادی؟elhameiiiiiii# فردا باید بری آز بدی یا پس فردا؟ بیبی چک🙃نزاشتی...؟ شدیدا منتظر مثبت شدنتم😍 برو به پست