باسلام بهنام هستم از اردبیل حدود۱۰ساله ازدواج کردم دراوایل ازدواج بامصرف انتی بیوتیک خانمم باردارشد حدود دوماه پزشک تشخیص دادکه بچه خارج از رحم بایدازطریق عمل جراحی بالیزر برداشته شد دیگه ازاون وقت بچه دارنمی شیم خانم را به رنگ عکس بردم دکترگفته هردولوله رحم بسته است حالاخواهش میکنم راهنکایی کنید تشکر
پاسخ مشاور
سلام اگر هر دو لوله آسیب دیدند و بسته شدند، امکان بارداری معممول وجود نخواهد داشت. در این موارد می توانید از IVF سود ببرید.