همسرم اجازه کاری به من نمی دهد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید

همسر من خیلی ادعا داره که منو دوست داره ولی من اینطور حس نمیکنم چون خیلی منو اذیت میکنه و من هر کاری رو بخوام انجام بدم لج میکنه و نمیزاره مثلا نمیزاره تنها برم خونه پدرم و تنها به هیچ جا نمیزاره برم فقط هم خودش منو به خونه پدر و مادر من خودش میبره و سه هفته یا چهار هفته یه بارمنو میبره بازار.

و اینکه هر چی میشه شروع به بددهنی میکنه و فحش میده به خودم و خانوادم و همش طعنه اینکه فامیلای من پولدارن و خانواده تو از گشنگی میمیرن به من میزنه واقعا تحمل این شرایط برام سخته و نمیتونم تحمل کنم قبلا جواب میدادم ولی الان بخاطر دخترم سکوت میکنم که طبق معمول بدتر میکنه

اصلا منو درک نمیکنه برای رفتن به خونه پدر و مادر و خواهرش هر روز حاضره ولی برای خونه پدر و مادر و خواهرای من نه همیشه با دعوا و کلی گریه کردن من تا خونه پدرم منو میبره

حالا برای تولد دخترم نذاشت خواهرامو دعوت کنم و اونا هم براش کادو خریدن و بعد از اینکه رفتیم خونه پدرم بهش دادن که شوهرم قبول نکرد و نذاشت که من بیارمش چند روز بعدخودش گفت اینبار رفتیم خونه پدرت بیارش حالا به من میگه نمیخواد بیاری نظرم عوص شد

و اینکه خواهرای من بیان خونه پدرم منو نمیبره ولی خواهرخودش بیاد ما حتما باید بریم خونه پدرش

دیگه ازش متنفرم حس یه آدم زندانی برده رو دارم میخوام خودمو ازدستش راحت کنم ولی بخاطر دختر یک ساله ام نمیتونم

هر چی مادرش و پدرش میگن گوش میده و من اصلا حساب نمیکنه

لطفا راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
چه عاملي باعث اين رفتارها شده علت اين لجبازي ها چيست ممكن است ايشان نگراني هاي خاصي داشته باشد كه احساس ناامني كند يا نتواند ان را عنوان كند .
براي تفريح و اوغات فراغت خود برنامه ريزي كنيد
وقتي ايشان تمايلي براي ارتباط با خانواده ندارند ميتونيد با هم وقت بگذرونيد (فيلم ديدن ،بازي مشترك،پارك و ...)
فحاشي باعث شكستن حرمت ها ميشود و درست نيست پاي خانواده ها وسط كشيده شود
اينكه فرزند يك ساله شما متوجه اين لحن بد و توهين ها شود باعث تنش هايي در او ميشود و نياز اوليه هركودكي محيط ارام و بدون تنش است .بهتره وقتي همسرتون ارام هست با هم صحبت كنيد بين خوب علامتي را به عنوان نشانه بگذاريد كه وقتي ايشان عصباني است و شرايط به سمت فحاشي ميرود ان علامت را نشان دهد كه يكي محيط را ترك كرده يا حداقل سكوت كند .
موضوع مالي براي طعنه نيست ايشون با علم اين تفاوت ها با شما ازدواج كرده اند و كسي در زندگي كسي حضور ندارد كه ببينيد با پولدار بودن ايا خوشبخت هم هست قطعا شما نسبت به اين موضوع واكنشي نشان داده ايد و ايشان اين موضوع را نقطه ضعف شما ميداند كه مدام عنوان ميكند سعي كنيد واكنشي نشان ندهيد تا به مرور از بين برود .
كتاب مهارت هاي ارتباطي مك گي و كتاب ٥زبان عشف ميتونه بهتون كمك كنه
حتما با مشاوره خانواده حضوري صحبت كنيد .

تجربه شما

ممنونم حتما کتابهارو میخونم ولی حرف من اینه که چرا برای خانواده خودش اینجوریه ودوست داره اونارو ببینه ولی خواهرای منو نمیزاره من ببینم