راهنمایی در مورد گرفتن حق طلاق

سلام. من به تازگی ازدواج کردم و در خصوص گرفتن وکالت طلاق با همسرم به تفاهم رسیدیم و ایشون قبول ‌کردن که این وکالت رو به من بدن

ولی من نمیدونم که باید کجا بریم و چیکار کنیم؟

آیا زن بعد از اینکه وکالت طلاق رو گرفت در صورت اقدام برای طلاق باز هم باید شرایطی باشه تا بتونه طلاق بگیره؟ یا صرفا داشتن حق طلاق کفایت میکنه؟

در ضمن در صورت گرفتن تمام مهریه باید شرطی در وکالت نامه طلاق نوشته بشه یا لازم نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو هستم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
برای گرفتن وکالت در طلاق می توانید با مراجعه همسرتان به یکی از دفاتر اسناد رسمی حق وکالت در طلاق را از همسر خود بگیرید.
با داشتن وکالت در طلاق به شرط کامل بودن متن تنظیمی وکالت نامه ، بدون نیاز به همسرتان در تمام مراحل دادگاه و از طریق وکیل دادگستری می توانید با طلاق توافقی به راحتی طلاق بگیرید.
الزامی به درج شرط در وکالت نامه طلاق نیست.

با احترام
موسسه حقوقی عرشی