باسلام.من یه دختر۹ ساله ای دارم که به شدت لاغر وضعیفه ،وچون تا۲ونیم سالگی شیر خودمو میخورد خیلی تپل بود به همین خاطر هرکی بهم میرسه میگه چرا دخترت اینقد لاغر شده،قبلا خیلی تو غذا خوردن مشکل نداشت ،اما مدت یک سال ونیمه که باید با گریه وناله کردن بهش غذا بدم ،با اینکه بزرگه خیلی موقع ها برای اینکه غذاشو تموم کنه خودم بهش میدم،الان چند ماهه که به هیچ غذایی میل ورغبت نشون نمیده،ینی یه جورایی از غذا متنفره،موقع سفره پهن کردن فرار میکنه،راستی دخترم قدش خوبه ،واین مشکل لاغری دخترم باعث مشکلاتی تو خونواده ی ماشده،تورو خدا کمکم کنید اگه نیاز به آزمایشی هست لطف کنید بگید انجام میدم.راستی وزن دخترم۲۴کیلو است.خیلی متشکرم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کمبود وزن داره نسبت به سنش و باید حتما آزمایشات از پزشک گرفته بشه چک آب کمخونی و بررسی کمبود ویتامین د