خیانت و حق طلاق از هسر

 سلام. من و شوهرم عاشق همیم ولی شوهرم با منشیش بهم خیانت کرده خودش میگه در حال تموم کردن قضیه بودن

حالا من چه کنم چه درخواست هایی بکنم حق طلاق حضانت بچه دیگه چه چیز هایی هست که بتونم ازش بگیرم. مهریه رو میشه افزایش داد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
در خصوص پرسش شما ، گرفتن هرگونه حق و حقوق از جمله وکالت در طلاق ، حضانت فرزند مشترک ، حق مسکن ، حق خروج از کشور و حق اشتغال به کار  نیاز به موافقت همسر خود دارید که در صورت موافقت وی ، ایشان می توانند به هریک از دفاتر اسناد رسمی مراجعه نموده و نسبت به تنظیم وکالتنامه و درج حقوق درخواستی شما اقدام نمایند.
در خصوص افزایش مهریه بعد از ازدواج ، هرگونه افزایش مهریه مطابق رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری صحیح نیست و برخلاف موازین شرعی و قانونی است.
جهت تنظیم متن مورد نظر خود و انجام مشاوره در زمینه های مختلف حقوقی می توانید از طریق آدرس زیر درخواست خود را ثبت نمایید.
http://arshilawfirm.com/legaladvice/

با احترام
موسسه حقوقی عرشی