با سلام عرض ادب خدمت شما من همسرمو دیروز تو خونه با ۶ نفر دیگه در حین مصرف مواد مخدر هرویین و شیشه گرفتن و جنسی که اون وسط بود ۸ گرمه و کسی گردن نگرفته و دونفر دیگه که یکش پخش کننده بوده و دیگری خورده فروش کلی پرونده دارن همراشون بودن شوهر منم بدون هیچ گونه سو پیشینه...و فقط بخاطر مصرف مواد گرفتن و ثیقه که برای همسرم تعیین کردن ۴۰ میلیونه و مال بقیه ۳۰۰میلیون الانم امروز که هیچکدوم گردن نگرفتن بعد بازپرسی قاضی پرونده متهم هارو به زندان فرستاد و فردا قراره ما بریم برای گذاشتن وثیقه..کارای دیگه گفتن متهما تا سه روز باید بمونن زندان بعد از سه روز میفرستنشون کمپ اجباری..بعد از گذشت شش ماه تا یک سال رای و حکمشون مشخص میشه..میخواستم بدونم چ هحکمی در انتظار شوهرمه و چه اتفاقی می افته و این سو پیشینه تا کی تو پرونده شوهرم میمونه. و اینکه من بخاطر اعتیاد شوهرم دادخواست طلاق داده بودم. که قاضی امروز به شوهرم گفته بود که شما یه پرونده دادخواست طلاق هم از همسرت داری با این حال چه اتفاقاتی گریبان گیر من و همسرم میشود و اینکه با وجود این من برای طلاق شانسی دارم یا نه و چه بلایی سر همسرم میاد..ممنون میشم اینو جواب بدید ممنونم از لطفتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

باسلام
در مورد حکم پرونده همسرتان و پاسخ دادن به سوال شما ، تنها با بررسی محتویات پرونده امکان پذیر است.
در مورد طلاق ، اعتیاد همسر و محکومیت وی به جهت مصرف مواد مخدر می تواند از موارد عسر و حرج و شروط ضمن عقدنامه باشد و در روند طلاق تاثیر مثبت می گذارد.

با احترام

موسسه حقوقی عرشی