وکالت داشتن اموال همسر و طلاق

سلام. وکالت اموال همسرم به صورت تام الاختیار دارم و منزل به نام همسرمه.با این وکالت میشه منزل را بدون حضور همسرم به نام خودم انتقال دهم خانه وام مسکن دارد و سند در رهن بانک میباشد. با این وکالت در صورتی که منزل به نام همسرم باشد زمان طلاق تکلیف چیه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
در مورد سوال اول شما باید گفت که بستگی به متن وکالت نامه ی مذکور دارد که در آن اختیار فروش به خود را دارید یا خیر
سوال دوم شما واضح و مشخص نیست.جهت مشاوره با شماره ی 88325147 تماس بگیرید.
موفق باشید.