حق وکالت مازاد وکیل

سلام. ما یه زمینی تو شمال داریم که سر مالکیت دعواست ما به وکیل گفتیم باید دادخواست بده و نذاره رو زمین کشت کنن الان اونا ده ساله رو زمینی که برای ماست دارن کشت میکنن در ضمن رای دادگاه به نفع ما اومده اما بازم وکیل کاری نکرد و اونا امسال رو هم کشت کردن وکیل میگه منتظره صدوره احکامم، مگه چقدر زمان میبره، الان زنگ زده میگه 200 متر زمین به من بدید خارج از حق الوکاله تا من بقیه کارا رو بکنم آیا اون حق اینکار رو داره، الان که پرونده تو صدور احکام هست میتونیم اونو عزل کنیم و خودمون بقیه کارا رو بکنیم یا به یه وکیل دیگه بدیم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
صرفنظر از اینکه امکان عزل وکیل وجود دارد ، پرداخت هر نوع وجه اضافی یا دادن تعهد مازاد ، فاقد وجاهت قانونی بوده و موضوع مشمول تخلف انتظامی و مسئولیت مدنی برای وکیل است.
موفق باشید