رهایی از وابستگی به همسر

 سلام. از شوهرم دورم حالم خوب نیست دلتنگش میشم وقتیم میرم خونه خودم با عذاباش اذیت میشم من همه جوره از شوهرم کشیدم یه بار خیانت کرده, چند بار وحشیانه کتکم زده کلی تحقیرم کرده و ..... الانم اعتیاد به قرص ترامادول داره و ترک نمیکنه یعنی من ارزششو ندارم که ترک کنه این به کنار هر روز با رفتاراش اذیت میشم انگار هیچ جا جام نیست تو هیچ جا احساسم خوب نیست نه میتونم با شوهرم کنار بیام نه بدون شوهرم زندگی کنم. چی کار کنم قدرت ترکشو داشته باشم. میخوام قوی باشم بزارمش کنار حس میکنم به بودنش اعتیاد دارم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام
من اطلاعات مختصری از شما ویژگیهای شما و نوع تعامل شما با همسرتان دارم اگر فرد وابسته ای هستید واضطراب جدایی وترس از تنها شدن دارید باید طرواره های شما مورد بررسی قرار گیرد ساده تر بگویم افکار شما عقاید شما  نگرش شما وعلت وابستگی شما مورد بررسی قرار گیرد معمولا افرادی با مشکل شما احساس ارزشمندی نمی کنند تواناییهای خود را در حد پایینی میبینند و سعی نمیکنند اعتماد به نفس خود را بالا ببرند. پیشنهاد من به شما این است که اول به دنبال حل مسایلی بروید که در درون خودتان میبینید این مشکلات ممکن است اعتماد به نفس پایین- اضطراب -خود کم بینی و... باشد میتوانید دنبال سهم خودتان در رابطه هم بگردید "مطالعه کنید- یادبگیرید-مشورت کنید "  ببینید در به وجود آمدن مشکلات در رابطه با همسرتان شما چقدر سهم داشته اید .سعی کنید از خودتان شروع کنید تا بتوانید بهترتصمیم بگیرید