رفتار درست با خواهرشوهر

سلام. ببخشید با جاریم در خونه پدرشوهرم هستیم خواهرای شوهرم خیلی بین بچه هامون فرق میزارن طوری که میبینم به عمد انجام میدن جلوی چشم من چند بار گله ازشون کردم ولی متاسفانه بازم تکرار میکنن حتی بیشتر نمیدونم چیکار کنم خسته شدم عصبیم کردن باعث میشه غر بزنم به شوهرم اونم عصبی میشه بیشتر عذابم میده اخلاق شوهرم که ازشون طرفداری میکنه نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا راهنماییم کنیم چجوری با خواهرشوهرام رفتار کنم که دست از رفتارشون بکشن یا راهنماییم کنیم من چطور بی اهمیت باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

توضیح ندادید که منظورتون از فرق گذاشتن بین بچه‌ها دقیقا چی هست. و نمی‌دونم چطور فکر می‌کنید که خواهرهای همسرتون به عمد رفتارشون رو بیشتر و شدیدتر تکرار می‌کنند. اما چند نکته رو لطفا در نظر داشته باشید: اول اینکه هر کسی مسئول رفتار خودش هست و قرار نیست همسر شما بابت رفتار خواهرهاشون پاسخگو باشن. شما هم مسئول رفتار خودتون (غر زدن به همسرتون) هستید و قرار نیست بگید دیگران (خواهرای همسرتون) باعث! میشن شما به همسرتون غر بزنید.
نکته‌ی دوم اینکه حساس شدن روی هر مساله و رفتار باعث میشه اون مساله و اون رفتار رو بیشتر ببینیم و بیشتر بهش توجه کنیم و آزارمون بده هر بار. بپذیرید که هیچکسی در جهان قادر نیست رفتار دیگران رو تغییر بده. شما هم نمی‌تونید رفتار خواهرهای همسرتون رو تغییر بدید. اما می‌تونید نوع نگاه خودتون رو عوض کنید تا احساس‌تون هم تغییر کنه. وقتی احساس بهتری داشته باشید، دیگه نیازی به گله کردن از خواهرای همسرتون یا غر زدن به همسرتون احساس نمی‌کنید. پس رفتارتون هم تغییر می‌کنه. در این صورت حتی اگر به فرض، رفتار خواهرهای همسرتون تعمدی بوده باشه، وقتی بی‌تفاوتی شما رو ببینن کم‌کم دست از رفتارشون برمی‌دارن. و لطفا در نظر داشته باشید که جهان همیشه مطابق میل ما پیش نمیره. و لازم هست فرزندان ما هم این رو یاد بگیرن که تفاوت‌ها و تبعیض‌ها همیشه در زندگی وجود دارن. چیزی که اهمیت داره، نوع نگرش و نحوه‌ی برخورد ما در برابر این مسائل هست.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون