جدا خوابیدن همسران

با سلام‌ .من و شوهرم از زمان حاملگی تا به الان که حدود سه سال میگذره. جدا از هم میخوابیم. دراصل شوهرم جاشو جدا کرد از ما. هر چی طی این مدت باهاشون صحبت کردم که بینمون سردی و یا شاید منجر به طلاق عاطفی میشه گوش ندادن. و یک جورایی از عمد این کارو میکنه چون میدونه من حساسم. ولی هر موقع رابطه بخواد میاد پیشم و من از این موضوع به شدت ناراحتمو بارها جای خوابمون رو پیش هم گذاشتم ولی باز هم ایشون رفته اونورتر. به شدت عصبی شدم و رو تربیت بچه ام هم داره تاثیر میذاره. در ضمن اهل هیچ روابط بیرون و خودارضایی نیست. تو رو خدا بگین چه کنم؟ دیگه خسته شدم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانی

سلام وقت بخیر
همسرتان  در عین جدا خوابیدن به رابطه جنسی و عاطفی شما توجه دارد. یعنی اینکه  برای نیازهای شما ارزش قائل هست،
جدا خوابیدن به رابطه شما آسیب چندانی وارد نخواهد کرد. مگر اینکه این مسئله نباید باعث شود که رابطه جنسی و جسمی خود را با یکدیگر فراموش کنید. برای حفظ کیفیت و تداوم رابطه لازم است که در طول روز زمان بیشتری برای یکدیگر بگذارید، در مورد نیازهای جنسی خود با یکدیگر گفت و گو کنید و برای داشتن رابطه جنسی مناسب برنامه ریزی کنید. این کارها به شما کمک خواهد کرد تا جدا خوابیدن تأثیر منفی کم‌تری  بر روابط زناشویی شما بگذارد.
طلاق خواب را می‌توان با موفقیت مدیریت کرد، درست مثل هر چالش دیگری که در روابط سالم ایجاد می‌شود. از طریق صداقت و ارتباط آشکار و روشن، شما و شریک زندگی‌تان می‌توانید صمیمیت و ارتباط‌تان را حفظ کنید – و ممکن است از ساعات بیداری‌تان با هم لذت بیشتری ببرید.
با شریک‌تان درباره‌ی اینکه مسئله‌ای وجود دارد که نیاز باشد به آن بپردازید صحبت کنید .