سلام. همسر من یک ماه است خونه را ترک کرده و نه حاضر به بازگشت است و نه دادن طلاق من با هر وکیلی مشورت کردم میگویند صبر کن و تو اقدامی نکن ولی من خسته شدم از استرس و بلاتکلیفی خواستم راهنماییم بفرمایید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
هرچند پیشنهاد می شود حوصله بیشتری نموده و موضوع را از طریق حکمیت و با وساطت بستگان حل و فصل نمائید ، ولیکن قابل ذکر است که زوج وظیفه تمکین از زوجه را ندارد و اگر این غیبت طولانی و بدون عذر موجه باشد ، می تواند از دلایل طلاق محسوب شود ، مضافاً اینکه شما می توانید در صورت عدم پرداخت نفقه ، موضوع را از جنبه حقوقی به خواسته مطالبه نفقه معوقه و از جنبه کیفری تحت عنوان ترک انفاق مورد شکایت و پیگیری قرار دهید
ضمناً توصیه می شود قبل از هر اقدامی ، موضوع را به صورت حضوری و دقیق تر با وکیل در میان بگذارید ./
موفق باشید