دادخواست عدم تمکین

سلام.

شوهرم دادخواست عدم تمکین زده من می‌تونم بگم تهدیدم کرده؟

چون بارها تو زندگی بهم گفت خفت می‌کنم میکشمت، دست بزن داره اما ضربه ها به سرم می‌زد مدرکی نداشتم برای شکایت

حتی یه بارم دست به گلوم گذاشت که خفت می‌کنم و آروم فشار داد.

واقعا میترسم باهاش زیر یه سقف زندگی کنم؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
طبق قانون بایستی جهت اثبات ادعای خود دلیل کافی و قانونی من جمله شهادت شهود و یا حکم محکومیت طرف (در این خصوص) در اختیار داشته باشید و بهتر است مستقلاً شکایت تهدید نیز (حسب شهادت شهود احتمالی) از طریق دفتر خدمات قضایی در دادسرای مربوطه مطرح نموده و در جلسه رسیدگی تمکین به آن پرونده استناد نمائید ./
موفق باشید