بوی بد دهان

سلام من چند ساله از دهنم بوی بد میاد داخل دهنم لزج هست ته گلوم تلخه رفتم دکتر گوش و حلق گفتن ریفلاکس معده دارم قرص و دهانشو دادن هنو قرصام تموم نشده باز بوی دهنم برگشته اوایل خیلی خوب شده بود ولی باز مثل قبل شده

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

هالیتوزیس (بوی بد دهان ) میتواند به دلایل موضعی یا سیستمیک باشد. از جرم و التهاب لثه و پوسیدگی دندان‌گرفته تا سینوزیت و رفلاکس و عفونت های تنفسی.
جهت درمان مناسب نیاز به انجام معاینه و تشخیص علت یا علل ایجاد کننده این مشکل هست. گاهی درمان ناقص و یا عدم درمان همه عوامل مسوول در ایجاد چنین مشکلی منجر به بازگشت و عود بوی بد می شوند. مراجعه به دندانپزشک را توصیه میکنم.