دوستی با فردی که مورد تایید نیست

با سلام صمیمی ترین دوستم که شش سال با او دوست بودم شخصی خلافکار است و اثبات شده و این موضوع خانواده ام را نگران کرده است

 برایم قطع ارتباط خوشایند نیست البته صحبت با این شخص هم از وقتی متوجه خلافش شده ام خوشایند نیست. دختر مجرد 22 ساله هستم. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم
اگر مخالفت خانواده اتون رو ندید بگیریم و خود شما بخواهید این شخص رو ارزیابی بکنید چه ارزیابی ای دارید؟ دوستی با ایشون برای شما چه مزایا و چه معایبی دارد؟ آیا صرفا به دلیل مخالفت خانواده تون با ایشون تمایل به حفظ رابطه دارید و خودتون به آسیبهایی که ممکنه براتون وجود داشته باشه آگاه هستید؟
سعی کنید به صورت بی طرف و غیر متعصبانه حضور این شخص رو در زندگیتون ارزیابی کنید و ببینید دوستی با ایشون چه تاثیری بر شما داشته است و سپس تصمیم به ادامه دادن یا قطع رابطه بگیرید. موفق باشید