بی توجهی کردن به همسر

سلام

خیلی وقته متوجه بی توجهی از طرف همسرم شدم شاید هم توقع من خیلی زیاد شده اما اوایل هم زیاد پیام میداد هم رابطه مون زیاد بود هم همیشه منو به آغوش میکشید و نازم میکرد و نازمو میکشید اما الان خیلی بی تفاوت شده و بیشتر وقت ها هم من حتی پیشقدم میشم برای رابطه

مطمئنم خیانتی در کار نیست چون از این اخلاق ها نداره و من احساس میکنم از کار زیادشه و به کارش بیشتر اهمیت میده

منم زیاد به خودم میرسم و همچنین ظرافت زنانه مو سعی میکنم داشته باشم

چند دفعه امتحان کردم بی محلی که میکنم مثل پروانه دورم میچرخه

اما نمیتونم....

سعی میکنم اما نمیشه...

همیشه دوست دارم بوسش کنم بغلش کنم هی وسوسه میشم

یه راهکار بهم معرفی کنین که یکم بی توجه بهش بشم

چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خونه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
اینکه شما هم بی توجه بشین یعنی چی؟ زندگی مشترک یعنی چی ، شما محبت میکنید انرژی میزارید برای زندگی ؛ انتظار جبران متقابل دارید؟؟؟ این اسمش زندگی مشترک نیست در زندگی مشترک گاهی پیش میاد و لازم هست که یک نفر تلاش بیشتر بکنه .محبت کردن قانون داره اولا بی منت باشه ، با انتظار جبران نباشه. به دنبال بهبود رابطه باشید