گذشته همسر و پیگیری آن

سلام من ده ساله ازدواج کردم و یک دختر پنج ساله دارم ،شوهرم قبل از من با دخترخالش دوست بوده و همدیگه رو میخواستن ولی نشده که به هم برسن یعنی شوهرم بهم زده، بعد از اون هم هر کی رفته دنبال زندگی خودش دخترخاله ش هم ازدواج کرده و بچه داره،فقط تو مهمونیای خانوادگی همدیگه رو میبینیم شوهرم خیلی مرد خوبیه من رو هم خیلی دوست داره ولی جدیدا تو اینستا دختر خالش رو فالو کرده این در صورتیه که دختر خاله های دیگه یا دختر و پسر عموهاش رو فالو نکرده ،براش ویدیو های طنز میفرسته یا دختر خالش هر استوری میزاره سریع لایکش میکنه یا پست میزاره من هیچ رفتار مشکوکی ازش ندیدم گوشیش هم همیشه تو دستمه ولی از این موضوع خیلی ناراحتم و فکرای بد میاد تو ذهنم نمیدونم چه برخوردی داشته باشم بهش بگم یا نگم یا چطوری رفتار کنم لطفا راهنماییم کنین؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

گاهی اوقات،وقتی وارد رابطه میشید احساس می‌کنید که عشق جدیدتون هنوز توی رابطه قبلیش دست و پا میزنه،مثلا هنوز ایشون‌رو ملاقات می‌کنه،باهاش تماس می‌گیره،مدام فالوش می‌کنه،شمارو باهاش مقایسه می‌کنه و خیلی موارد دیگه،،

اگه چنین مواردی‌رو نمی‌بینید کنکاش در مورد گذشته فرد واقعا بی مورده و الان شما هستید که باید برای ایشون خاطره بسازید و خاطرات قبلی‌رو کمرنگ کنید،چه بسا اگه این علاقه قبلی هنوز وجود داشت شما الان کنارشون نبودید..
شما سال‌هاست کنار هم زندگی می‌کنید و به خوبی از ایشون یاد می‌کنید به هر حال در گذشته و در سنین پایین‌تر علاقه‌ای وجود داشته که شاید با استانداردهای الان ایشون سازگاری نداره و شما الان خانواده همسرتون محسوب میشید و بیش از هر کس دیگه‌ای لحظات کنارشون گذروندید و جای تعجب داره اگه بخواید جایگاه خودتون رو با افراد دیگه مقایسه کنید

شاد باشید