چشم حتما پیش مشاوره میریم فقط اینکه مندازش رابطه خواستم تو این دو هفته اصلا سمتم نیومد نمیدونم چرا همش میپیچونه .من بارها مشکل و ازش پرسیدم هیچی نمیگه بداخلاقی میکنه فقط . مامانم اکثرا بچه رو نکه میداره چون من مشکل کمر پیدا مذم به همه کارها نمیتونم برسم خونه مامانم هستم و باهاش کمک میکنم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

شاید خونه مادرتون معذب هستن ودوس دارند منزل خودتون باشند ویا شاید بعد عمل زایمان احساس میکنند شما از نظر بدنی تغییر کردی بهتره با یک سکس تراپیست مشورت کنید . دکتر شکیب میتونن کمکتون کنن