روابط با مادرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 11296 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام‌

مادرهمسرم در فضای مجازی در حال اشتراک گذاشتن مطالب عشق و علاقه پسر به مادرش هست مدام ، هر روز استاتوس های مشابه و کارهایی که پسر باید برای مادر انجام بده ،

من از این بابت ناراحت و معذب هستم ولی همسرم بی خیال

و این بیخیالی همسرم عذابم میده

لطفا راه حل عملی نشونم بدین چی کار کنم؟

مادر همسرم از زمانی که ما ازدواج کردیم کمترین محبت رو چه از نظر روحی و روانی چه مالی به ما کردند البته مالی که اصلا توقعی هم ندارم

و همسرم و من همیشه و در همه حال پشتشون بودیم چه روحی چه اقتصادی

ولی اشتراک این ویدیو ها باعث میشه فکر کنم توقعشون خیلی بیشتر از اینهاست

مثلا اینکه پسر باید روز عروسی پای مادرش رو ببوسه و البته عروس هم‌

اما در مورد پدرشون اصلا اینطور نیست

حتی هیچ حرفی در مورد علاقه مادر و دختر هم نمیزنن

مادر همسر یه دختر دارن بعد همسر من بعد یه پسر دیگه که هنوز ازدواج نکرده

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام

به شما عرض میکنم جایی که فرمودید با انتشار این پست ها من فکر می کنم انتظار ایشان زیاد است باید عرض کنم که این فکر شماست و بایستی بتوانید با این مساله کنار بیایید.

از کجا می دانید که یک مادر با دیدن این ویدئو ها فقط احساساتی نمی شوند و به دلیل این احساس آنها را منتشر نمی کنند؟

 شما می توانید بصورت مثبت زیر ویدئو ها برای ایشان کامنت های مثبت بنویسید.

از طرفی بصورت حضوری عنوان کنید که مادر این ویدئو که منتشر کرده بودید یا آن پست چقدر جالب و احساسی بود. در این صورت می توانید از نحوه واکنش ایشان بیشتر به عمق نیتشان پی ببرید.

در نهایت باید عرض کنم هر وقت از شما بصورت مستقیم درخواست توجه بیشتر شد و یا درخواست مستقیم از همسر شما شد(مبنی بر این که پای ایشان را ببوسید و یا هر رفتار و انتظار دیگر دیگر) که شما با این درخواست مخالف بودید در آن نقطه شما می توانید تصمیم بگیرید که آیا تمایل دارید خدمات بیشتر و رسیدگی بیشتری داشته باشید یا خیر.

اگر پاسخ شما مثبت بود که بدون منت مثل گذشته انجام میدهید و در غیر اینصورت این درخواست را رد می کنید.

بنابراین با دیدن این پست و ویدئو ها شما تنها دارید زندگی را به کام خودتان تلخ می کنید. مادر همسرتان هیچ تغییری نخواهند کرد و همسر شما نیز به قول شما بی تفاوت است در نتیجه این شما هستید که با سختگیری بیش از حد برای خودتان مشکل ایجاد کرده اید.

یادتان باشد که ما تنها روی رفتار های خودمان کنترل داریم و نمی توانیم رفتارهای دیگران را کنترل کنیم.

شاد و موفق باشید.

تجربه شما

بلاکش کن خودتو خلاص کن روحت آروم میگیره اصلا

الان با این مطلب به این نتیجه رسیدم مادر شوهر من بیچاره بخواد تیکه ای هم بندازه من حالیم نمیشه  آخه مادر شوهر منم از این دست استوری ها میزاره ولی هیچوقتم عقلم قد نداد با ما هست

خیلی جالبه مادرشوهر و خواهرشوهر رو خود شوهر باید کنترل کنه. شوهر من انقدر احساساتیه که کافیه یکی قربون صدقه اش بره به زبون بگیرتش دیگه براش جونش رو هم میده.. با همین روش خواهرشوهرم مدام وسط زندگیمون هستش و فضولی میکنه.. اون پول رو چیکار کردید. براش چه برنامه ای دارید.  چرا اینکار رو کردید. اشتباه کردید باید اینکار رو میکردید. جالب اینجاست که همیشه ام حرفاش برعکس از آب درمیاد. تازه جلو رو اینه پشت سر کارش شده حرف آوردن و بردن و دو به هم زنی اسمشم میاد بهم میریزم..

سلام عزیزم

به نظرم جلو مادرشوهرتون با شوهرتون زیاد صمیمی و عاشقانه برخورد نکنید

شاید به خاطر این که صمیمی برخورد میکنید و عاشقانه حسادت شکل گرفته

سلام دوست عزیز من به دلیل اینکه مادرشوهرم خیلی تو فضای واقعی اذیت میکرد بعد میومد تو فضای مجازی ام منو میجزوند منم کلا از همشون بلاکش کردم هر چه باداباد دیگه خسته شده بودم

@هودین

چه مادرشوهرهای با کلاسی دارید مادرشوهر من بنده خدا فقط بلده با گوشیش زنگ بزنه اونم از هر دو بار یه بارش اشتباه میگیره

چه پاسخ قشنگی

دوست عزیز نیاز نیست که شما پست و استوری های ایشون رو چک کنید

و اگر هم چک کردین نیاز نیست به خودتون بگیرید یا واکنشی نشون بدید

عزیزم آنفالوش کن یا بلاکش کن اگه میبینی زشت میشه اینستات رو پاک کن خیال خودتو راحت کن

دوست من، خواهرشوهر منم تمام کنایه هاش رو تو استوری ها نشون میده منم فهمیدم منظور داره میخواد منو حرص بده استوری هاش رو باز نمیکنم نگاه نمیکنم، الان خیلی راحتم قبلا نگاه میکردم هی حرص میخوردم الان نمی بینم راحت

دوست عزیز بهترین راه اینه که شما هم بیخیال باشید مثل همسرتون

مادر شوهر اگه قدرتشو داشت پسرشو پیش خودش نگه میداشت.

سیاستی که در پیش گرفته عاقلانه نیست

ولی شما سعی کنید محبت شوهرتونو به سمت خودتون جلب کنید و به مادرش احترام بزارید.

پیروز نهایی شمایید. چون همسرتون شمارو واسه زندگی انتخاب کرده .