قبول نشدن در آزمون استخدامی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 468 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. از وقتی نتایج استخدامی اومده و قبول نشدم بهم ریختم و روحیمو باختم و از همه فاصله گرفتم بداخلاقی میکنم ناامید شدم . آرامشم. از دست دادم . راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل بافنده وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
آزمون استخدامی هم مثل هر آزمون دیگری در یک سمت قبولی و در سوی دیگرش رد شدن داره
قرار نبوده که همه قبول شن
شما هم مثل هزاران نفر دیگه رد شدین
این به این معنی نیست که شما تو همه چیز شکست خوردین
قطعا تا بحال بار ها موفقیت هایی کسب کردین و به نتیجه مطلوبی رسیدین
بار ها هم پیش اومده که اون چیزی که خواستید نشده
اما دنیا نه تموم شده و نه تغییر خاصی کرده
پس با توجه به شرایطی که دارین مجدداً تلاش کنید تا به نتیجه مطلوب برسید
هر چقدر به این غم و اندوه و خشم ادامه بدی فقط زمان رو از دست دادی

تجربه شما

دختر دایم میگفت که :من یه سری نمونه سوال از سایتهای استخدام شو گرفتم و اون رو خوندم خیلی تونستم بهم کمک کنه که بتونم در آزمون آموزش و پرورش قبول بشم