احتمال بارداری با تنبلی تخمدان

سلام؛ من 18 روز پریودم عقب افتاده، اولین روز آخرین قاعدگی هم 14 اسفند بوده، البته دکتر سونوگراف با سونو شکمی هم گفتن تنبلی تخمدان دارم، روز پنجم و روز سیزدهم بی بی چک زدم، منفی بوده، همه حالات پریودی رو دارم مثل ترشح سفید، درد پستانها ، درد شدید زیر شکم و تیر کشیدن تخمدان سمت چپ، گاهی اوقات یه حالت خیلی خفیف مثل حالت تهوع، ولی هنوز پریود نشدم. به نظر شما آزمایش خون بدم؟ یا اینکه چون بی بی چک روز سیزدهم منفی شده؛ احتمال بارداری صفره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

احتمال بارداری ضعیفه ولی صفر نیست!
بهتره آزمایش بارداری بدید و در صورت منفی بودن میتونید صبر کنید تا پریود بشید و یا با مراجعه به ماما یا پزشک زنان آمپول پروژسترون تزریق کنید