من سنم 24 ساله هفته چهارم بارداری هستم.شکمم معمولا بعد از خواب درد میگیره.البته دردهام مداوم نیست.و هیچ خونریزی ندارم.فقط چند بار در حد یه نخود ترشحات داشتم که یکبار رنگ قهوه ای روشن داشت.این درد شکم طبیعیه. تا هفته چندم طول میکشه
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سونو اول از جای ساک مطمئن شده اگر ترشحات قهوه ای هست دارو لازم است.