شروع درد زایمان

سلام دکتر من توی چهل هفته بارداری ام و سه شنبه ميرم توی چهل یک هفته درد زایمان ندارم و نمیدونم اگر چهل یک هفته پر بشه چیکار کنم برم بیمارستان بگم منو زایمان کنید درد ندارم  دکترم از دو هفته قبل نیست و بعد عید میاد من الان چیکار کنم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام حتما به بيمارستان مراجعه و نوار قلب جنين بگيريد و با صلاحديد پزشک كشيک تحت القای زايمان قرار گيريد يا حداقل زمان دقيق القای زايمان مشخص شود، خطر مدفوع كردن جنين و خفگی جنين وجود دارد