علت قلب درد در بارداری

سلام من امروز از صبح دچار قلب درد شدم ... هفته ۲۴ بارداریم فردا تمام میشه و فشارم هم ۱۱۰ روی ۶۲ بوده ضربانمم ۹۲. چیکار بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل نقاش وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص قلب و عروق

سلام دردهای قفسه سینه در دوران بارداری علل زیادی داره از دردهای نادر ومرتبط با سیستم قلب و عروق مثل آمبولی ریه تا دردهای بی اهمیت و شایع مثل اسپاسمهای عضلانی و یا ریفلاکس اسید معده. در افتراق این دردها شرح حال دقیق مثل محل درد و ارتباط با نفس کشیدن و یا فعالیت و علایم همراه مثل تهوع و یا وجود خلط خونی اهمیت داره.پس با بروز هر گونه درد در قفسه سینه حتما به متخصص قلب مراجعه کنید تا بررسی کامل انجام بشه