عكس در گوشی همسرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 3484 بازدید 4 تبادل تجربه

در گوشی همسرم عكس دوستمو ديدم كه تو باشگاه بود و استوری كرده بود يعنی مال چند وقت پيش دو تا عكس اينطوری لابلای عكسای گوشيش بود چون وقت نداشتم نتونستم بگردم چيز ديگه ای ببينم گوشيش آيفون با اثر انگشت خودش حالا موندم چيكار كنم كمكم كنيد گفتم شب كه اومد خونه بهش بگم بيا با هم بشينيم عكسای گوشيامونو ببينيم نميدونم تا شب بشه چيكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. درک میکنم که نگران هستید اما ما نمیتوانیم گوشی حتی افراد مهم زندگیمان رو دائما چک کنیم یا اون ها رو تحت نظر داشته باشیم.گوشی یک وسیله شخصیه و باید به حریم  شخصیه همسرمون احترام بذاریم.  با این کار هم به خودمون آسیب میزنیم چون نقش یک کاراگاه رو داریم و دائما نگران هستیم و آرامشمون رو از دست میدیم و هم طرف مقابل را در مخمصه میندازیم و آزادی او را سلب میکنیم و با حساسیتمان بیشتر طرف مقابل را مجاب میکنیم که پنهان کاری بیشتری کند. اما حق داریم که اگر چیزی دیدیم که ناراحتمان کرد راجع به آن با همسرمان صحبت کنیم . لطفا در شرایطی مناسب و بدون قضاوت ,به دور از هرگونه تیکه و کنایه که همسرتان را در لاک دفاعی فرو ببرد شفاف سازی کنید و از ناراحتیتان با ایشان صحبت کنید و حرف های ایشان را هم بشنوید . بالغانه با ایشان دیالوگ کنید و بعد از شنیدن توضیحات ایشان  اگر خواسته ای داشتید بگویید.

خوب باشید.

تجربه شما

من گوشی همسرم رو چک نمی کردم، اما خودش اومد گفت که با یکی از دوستام تو شبکه اجتماعی دوست شده. اون دوستم مال دوران دانشگاه بود و من شناخت زیادی ازش نداشتم. گفتم اشکالی نداره. اما یه روز اومد یه چیزی گفت که احساس کردم اینها خیلی با هم خودمونی شدن و زیاد با هم صحبت می کنن. حساس شدم. ناخوداگاه زیر نظر گرفتمش و یکی دو بار گوشیشو چک کردم. همیشه پیاماشو پاک میکرد. یه بار دیدم خیلی صمیمی باهاش حرف میزنه و بهش گفته بود از خودت عکس های بیشتری بذار. اون گفته بود من خوشگل نیستم. شوهرم بهش گفته بود تو خوشگل نیستی ولی زیبایی درون داری. از اینجور حرفها. می دونم که پا رو از یه حدی فراتر نگذاشته بود اما همینم منو ناراحت میکرد. در این مورد باهاش حرف زدم. اما با اینکه می دونه من ناراحت میشم، سعی میکنه منو متقاعد کنه که این کارش اشتباه نیست و اون چون آدم خوبیه باهاش دوست شده. اما هر کاری می کنم نمی تونم بی تفاوت باشم. به نظر شما حساسیت من بی مورده؟

اه اه به دوستاتون چرا اینقدر رو میدید؟؟😐 یه بار تو یه تاپیک گفتم به دوستاتون اعتماد نکنید ریختن سرم!😑 وای خیلی بده من به جات استرس گرفتم!منم یه دوست داشتم با برادرشوهرم دوست شده بود بهش هم تاکید کرده بود که به من نگه باز به مرام برادرشوهرم که بهم گفت! ازاون به بعد دیگه دوستی ندارم راحت😌

به نظرمنم بجای اینکه بگی بیا بیا عکسارو ببینیم بگو این عکس واسه چی چرا نگهش داشتی

سلام دوست عزیزم

به نظرم مطرح کردن مساله رو بذار برای وقتی که یک مورد مشکوک رفتاری دیگه  هم داشته باشی

هیچ وقت با چرا و اسلحه " تو " گرفتن به دست سر مساله نرو

دقت کن اون عکس دوستت چه ویژگی داره و نامحسوس پیاده کن روی خودت

و البته به خدا توکل و توسل کن