علت درد کمر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 38 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام. من حدود دو شب پیش دچار درد پایین کمر شدم که فکر میکردم کرامپ عضلانی باشه اما کمی بعد فقط درد سمت راست پایین کمر باقی موند و شدت درد به حدی است که قادر به انجام کارهای روزمره نیستم و با مینرال آیس هم دردش بهتر نشده؛ چی کنم و پیش چه متخصصی برم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

دردهايی كه به اين شكل ناگهانی شروع می شوند و معمولا منشا خاصی دارند مانند زمين خوردن يا وزن سنگين بلند كردن يا اسباب كشی

اين مشكلات بيشتر درگيری لگن را نشان ميدهند. شب ها به پهلو بخوابيد و بين دو زانو بالش قطور بگذاريد

روی عظلات باسن سمت درگير حوله گرم به مدت ١٠ دقيقه بگذاريد

تجربه شما

خانم من دقیقا اینجوری بودم کلی دکتر رفتم آخر فهمیدم باردارم