چگونه بفهمم که باردار هستم؟

سلام. خسته نباشید. من به خاطر دختر دار شدن، دقیقا بعد از پریودم،به مدت سه شب پشت هم اقدام کردم به بارداری. یعنی قبل از تخمک گذاری. الان سه روز میگذره. هر روز ترشحات آبکی دارم. و زیر دلم هم درد خفیف. چطوری میتونم بفهمم که باردار شدم یا نه. آخه تا پریود بعدیم خیلی مونده. میخوام زودتر بفهمم. ممنونم راهنماییم کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد در حال حاضر برای تشخیص اینکه شما باردار هستید یا خیر خیلی زود است باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.