کمکهای مالی همسرم به خانواده خودش

با سلام. ما دو ساله ازدواج کردیم و گاهی که با پدر و مادر همسرم میریم بیرون همه هزینه ها رو همسرم میده با اینکه پدر و مادرش وضعشون خوبه ولی اصلا خرج نمیکنن و همش جلو شوهرم میگن ما نداریم در صورتی که من میدونم وضعشون خوبه. این منو خیلی ناراحت میکنه چون من برای پس انداز کردن حقوقمون گاهی خیلی چیزایی رو که می بینم و دوست دارم بخرم مثلا یک روسری نمیخرم و حتی گاهی اگه یک چیزی ببینم بگم اینو بخریم میگه عزیزم ممکنه حقوقمون تا آخر ماه نرسه و برام نمیخره. منم همیشه باهاش بحثم میشه که چرا به من میرسه پول نداری برای بقیه انقد راحت خرج میکنی و همسرمم ناراحت میشه دیگه جوابمو نمیده. شما راهنماییم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما
دوست عزیز احساستون‌رو می‌فهمم،شما تازه ازدواج کردید و تازه اول راه یک زندگی نوپا هستید،کار درستیه که پس‌انداز داشته باشید و به فکر آینده خودتون و انشالله فرزندانتون باشید،ازتون میخوام به این موضوع فکر نکنید که پدر و مادر همسرتون شرایط مالی خوبی دارند،به این فکر کنید که در آینده نه چندان دور فرزندتون بخواد برای شما چنین کاری انجام بده و بعدش توسط همسرش بازخواست بشه...!!!
ازتون می‌خوام خودتون‌رو به جای همسرتون بذارید،آیا شما دوست ندارید هر کاری از دستتون برمیاد هرچند کوچیک برای پدر و مادرتون انجام بدید؟؟؟
پس بهتره این لذت‌رو از ایشون نگیرید و خدارو شاکر باشید که همسرتون مورد عنایت خداوند و دعای خیر والدینش قرار داره هر چند به زبون نیارن و مطمئن باشید دو چندان جایگزین خواهد شد،چه خوبه شما هم همراهشون باشید و احساس رضایت کنید که مجبور به پنهان‌کاری نشه و در حضور شما ادامه بده و هر دو لذت ببرید،در اون صورت هزینه کردن برای شما هم براش راحت‌تر میشه،،
با آرزوی آرامش